Παπαπέτρου : «Να γίνουμε όλοι περισσότερο υπεύθυνοι, ειδικά οι ομάδες»

Παπαπέτρου : «Να γίνουμε όλοι περισσότερο υπεύθυνοι, ειδικά οι ομάδες»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε για το ματς με τη Βιλερμπάν και τα όσα συμβαίνουν με τον κορωνοϊό στη γαλλική ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στην ήττα από τον Ολυμπιακό.

Ο Ιώαννης Παπαπέτρου σε δηλώσεις του κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για τη Γαλλία ενόψει του ματς με τη Βιλερμπάν, αναφέρθηκε τόσο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακού που προηγήθηκε όσο στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί ελέω κορωνοϊού και το επικείμενο ματς με τους Γάλλους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από τον τρόπο που παίξαμε το τελευταίο ματς. Κάναμε αρκετά λάθη αλλά παρόλα αυτά δείξαμε και κάποια θετικά στοιχεία. Νομίζω πως ανεξαρτήτως αποτελέσματος είναι ακόμη πολύ νωρίς στο πρωτάθλημα πρέπει να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε. Όπως έχει αποδειχθεί και άλλα χρόνια ο δρόμος είναι μακρύς. Κανείς δεν κέρδισε τον Οκτώβρη ή τον Νοέμβρη την Ευρωλίγκα. Θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να παίξουμε καλύτερα και να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι».

Για τις ειδικές συνθήκες που θα αντιμετωπίσουν στο συγκεκριμένο ματς: «Σίγουρα είναι δύσκολο. Είναι πολύ μεγαλύτερο από το μπάσκετ. Ο καθένας μας έχει έναν κύκλο με ανθρώπους που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες. Απαιτείται υπευθυνότητα απ’ όλους και ειδικά από τις ομάδες. Ως αθλητές προφανώς και θέλουμε να παίξουμε μπάσκετ και να κάνουμε αυτό που αγαπάμε ακόμη και σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Αλλά θα πρέπει όλοι να είναι περισσότερο υπεύθυνοι γιατί υπάρχει κάτι μεγαλύτερο από το μπάσκετ».

Για το αν η Euroleague θα πρέπει να λάβει πιο αυστηρά μέτρα απάντησε: «Ως ένα σημείο αυτό ξεφεύγει από τη δική μου αρμοδιότητα. Είμαστε παίκτες και η δουλειά μας είναι να παίζουμε μπάσκετ. Αυτό έχει να κάνει περισσότερο με τις ομάδες. Θα πρέπει να είναι πιο υπεύθυνες γιατί έχουμε δει κρούσματα παικτών να βγαίνουν την ώρα ενός αγώνα, λίγο πριν ή λίγο μετά. Αυτό είναι ανεύθυνο όχι τόσο ως προς εμάς όσο περισσότερο ως προς τους ανθρώπους που μπορεί να νοσήσουν από αυτή την ασθένεια και να φύγουν από τη ζωή. Οπότε θα πρέπει όλοι να είμαστε λίγο πιο υπεύθυνοι για το καλύτερο του κόσμου ευρύτερα, όχι μόνο του μπάσκετ».

Τέλος αναφέρθηκε στο αγωνιστικό κομμάτι, λέγοντας: «Περιμένουμε ένα πάρα πολύ σκληρό παιχνίδι. Διαθέτει μία από τις καλύτερες άμυνες στην Ευρωλίγκα. Δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα φόβου απέναντι σε κάποιο ρόστερ, όχι μόνο της Βιλερμπάν αλλά οποιασδήποτε ομάδας. Αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι από την αρχή. Παίζουμε εκτός έδρας, κάθε ματς είναι δύσκολο και για εμάς θα είναι μια πάρα πολύ σημαντική νίκη αν καταφέρουμε να την πάρουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ