Πρόβλημα στις πτήσεις Αρμάνι και Μακάμπι λόγω της απεργίας

Πρόβλημα στις πτήσεις Αρμάνι και Μακάμπι λόγω της απεργίας

Η απεργία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας δυσκολεύει τις δυο ομάδες ενόψει των αναμετρήσεων με τον Ολυμπιακό, αφού η Αρμάνι δεν έχει τρόπο να φύγει από την Ελλάδα και η Μακάμπι να έρθει.

Μπορεί ο κορωνοϊός να μαστίζει τις ομάδες της Euroleague και να ανακοινώνεται το ένα κρούσμα μετά το άλλο, όμως όπως φαίνεται δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα της διοργάνωσης.

Πιο συγκεκριμένα, η προγραμματισμένη Πανελλαδική απεργία για την Πέμπτη (15/1) δημιουργεί πρόβλημα στην Αρμάνι και την Μακάμπι για τις αναμετρήσεις τους με τον Ολυμπιακό, αφού η πρώτη θα δυσκολευτεί να φύγει από την Ελλάδα και η δεύτερη να έρθει στην χώρα μας.

Οι ερυθρόλευκοι παίζουν την Τετάρτη στις 21:00 με την ιταλική ομάδα στο ΣΕΦ, ενώ την Παρασκευή υποδέχονται τη Μακάμπι. Η Αρμάνι μετά το ματς με τον Ολυμπιακό έχει σε 48 ώρες στην έδρα της παιχνίδι με τη Ρεάλ και καλείται να βρει λύση για να φύγει από την Ελλάδα, κάτι που σημαίνει ότι ίσως χρειαστεί να ταξιδέψει την Παρασκευή αυθημερόν για το Μιλάνο.

Από την άλλη η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου υποδέχεται την Μπάγερν στο Τελ Αβίβ την Τετάρτη και μετά θα «πετάξει» για Αθήνα. Εφόσον έχει την απεργία όμως είναι κι εκείνη να μεταβεί στη χώρα μαςαυθημερόν για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ