Μπαρτζώκας : «Σοβαρές πιθανότητες να αγωνιστεί ο Σλούκας, δύσκολα ο Ζαν Σαρλ»

Μπαρτζώκας : «Σοβαρές πιθανότητες να αγωνιστεί ο Σλούκας, δύσκολα ο Ζαν Σαρλ»

Όλα όσα είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας στη Media Day της Euroleague ενόψει του αυριανού αγώνα με την Αρμάνι (14/10, 21:00).

O Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την αυριανή (14/10, 21:00) αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο, σχολίασε όσα συμβαίνουν με τον κορωνοϊό, ενώ επίσης αποκάλυψε τις πιθανότητες που έχουν Σλούκας και Ζαν Σαρλ για να αγωνιστούν.

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

«Περιμένουμε να γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα. Να έχουμε συνοχή, να είμαστε πιο συμπαγείς, να μην έχουμε κενά διαστήματα. Στο προηγούμενο ματς φάνηκε βελτίωση. Περιμένουμε να είμαστε ακόμα καλύτεροι.

Το Μιλάνο δεν έχει χάσει ακόμα, έχει παντού νίκες. Πρέπει να κάνουμε κάτι έξτρα για να τους κερδίσουμε, είναι μία ομάδα που συνδυάζει ταλέντο και εμπειρία. Πρέπει να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας, να είμαστε συμπαγείς και να πάρουμε το ματς, ου τόσο θέλουμε.

Αυτό πάει με την εξέλιξη του παιχνιδιού. Αν κάποιος ανταποκρίνεται σε αυτά που θέλεις, τον αφήνεις περισσότερο. Υπάρχουν τα φάουλ, πολλά ζητήματα. Δεν σκέφτομαι με πόσους θα παίξουμε. Το Μιλάνο έχει μία δωδεκάδα ικανών παικτών, οπότε όποιος είναι στο παρκέ πρέπει να είναι σκληρός και έτοιμος.

Όσον αφορά την κατάσταση που επικρατεί στην Euroleague: «Ξεκάθαρα. Είναι μία πρωτόγνωρη κατάσταση. Δεν ξέρω πως το είχαμε ερμηνεύσει. Αν μία ομάδα κατεβαίνει με εφτά παίκτες, δεν μπορεί να κερδίσει το ματς.

Η Ζενίτ δεν πήγε στην Ισπανία. Δεν είναι καλό αυτό. Είναι και θέμα συγκέντρωσης. Οι παίκτες ενδέχεται να φοβούνται να παίξουν. Αυτό συζητάμε μεταξύ μας οι προπονητές. Πώς να μιλήσεις για τακτική, όταν υπάρχουν κρούσματα; Είναι μία κατάσταση για την οποία άλλοι θα πάρουν τις αποφάσεις».

Για τους τραυματισμούς Σλούκα και Ζαν Σαρλ: «Ο Σλούκας έχει σοβαρές πιθανότητες, ο Ζαν Σαρλ λιγότερες. Μεσολαβούν δύο προπονήσεις, θα δούμε».

Για την αγωνιστική εικόνα του Ολυμπιακού μέχρι στιγμής: «Θέλω να είμαι επιεικής με τους παίκτες μας. Και οι άλλες ομάδες δεν… βγάζουν μάτια. Όλοι φαίνονται ανέτοιμοι ή ανομοιογενείς».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ