Τριαντόπουλος : «Δεν θέλαμε να κερδίσουμε το ματς στα χαρτιά»

Τριαντόπουλος : «Δεν θέλαμε να κερδίσουμε το ματς στα χαρτιά»

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Τάκης Τριαντόπουλος, πήρε θέση σχετικά με την ακύρωση του αγώνα Βιλερμπάν-Παναθηναϊκός, λέγοντας πως οι «πράσινοι» δεν ήθελαν να πάρουν το ματς στα χαρτιά.

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετώπιζε σήμερα (13/10) τη Βιλερμπάν στο «Astroballe» της Λιόν για την 3η αγωνιστική της Euroleague. Ωστόσο, ο αγώνας ακυρώθηκε καθώς οι Γάλλοι χτυπήθηκαν από τον κορωνοϊό και δεν μπορούσαν να συμπληρώσουν οκτώ παίκτες για το ματς.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Τάκης Τριαντόπουλος, πήρε θέση σχετικά με το συμβάν μέσω social media.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως το «τριφύλλι» δεν ήθελε να κερδίσει το παιχνίδι στα χαρτιά, ούτε απέναντι σε 17χρονους, ενώ τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός είχε ζητήσει την αναβολή του αγώνα πριν ταξιδέψει στη Γαλλία.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Επειδή αρκετοί φίλοι με ρωτούν και βλέπω και διάφορα να γράφονται, να διευκρινίσω ότι ο Παναθηναϊκός ζήτησε αναβολή του αγώνα, πρώτα από όλα για να διαφυλάξει την υγεία των παικτών και του επιτελείου του και δεύτερον γιατί δεν θέλαμε να κερδίσουμε αγώνα στα χαρτιά ούτε να κερδίσουμε δεκαεπτάχρονους παίκτες.

Το αίτημα μας δεν έγινε αποδεκτό όποτε και ταξιδέψαμε για Γαλλία καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα χάναμε εμείς τον αγώνα 20-0 θα είχαμε πρόστιμο 100.000 ευρώ και θα είχαμε τον κίνδυνο αποβολής από την διοργάνωση αν για οποιοδήποτε λόγο ξανασυνέβαινε κάτι παρόμοιο.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ