Ολυμπιακός : Για την υπέρβαση με την Αρμάνι στο ΣΕΦ

Ολυμπιακός : Για την υπέρβαση με την Αρμάνι στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο στο άδειο ΣΕΦ στο πρώτο μεγάλο crash test των ερυθρόλευκων στην Euroleague.

Μπορεί όλα να γυρίζουν γύρω από τα δεκάδες κρούσματα κορωνοϊού στην Euroleague και τις αναβολές παιχνιδιών, με τελευταία χρονικά εκείνη της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Βιλερμπάν στη Γαλλία, όμως τα περισσότερα ματς γίνονται κανονικά.

Στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Αρμάνι Μιλάνο (19:30), την υπερομάδα του Ετόρε Μεσίνα και ψάχνει την πρώτη του… υπέρβαση για τη φετινή σεζόν σε ένα ματς που θα τεστάρει και τις δυνάμεις του κόντρα σε μια ομάδα που είναι αήττητη και φτιάχτηκε για να πάει στο Final Four.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού θέλει να δει συνέχεια στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις. Από εκεί και πέρα στο αγωνιστικό κομμάτι ο Έλληνας τεχνικός, αναμένεται να έχει στη διάθεσή του τον Κώστα Σλούκα, που ξεπέρασε το χτύπημα στο πόδι, αλλά πιθανότατα ο Λιβιό Ζαν-Σαρλ θα μείνει εκτός.

Όσον αφορά τους Ιταλούς έρχονται πανέτοιμοι για το 3/3, αλλά έχουν κι εκείνοι τα προβληματάκια τους, αφού οι Κέβιν Πάντερ (πέρσι έπαιξε στον Ολυμπιακό) και Βλάντιμιρ Μίτσοφ είναι τραυματίες. Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο πως όλα τα όπλα του Μεσίνα πλην αυτών θα δώσουν το παρών, με την Αρμάνι να έχει παίκτες όπως ο Ντιλέινι, ο Ντατόμε, ο Χάινς, ο Σιλντς, ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ και ο ΛεΝτέι, με τους παλιούς γνώριμους στον Ολυμπιακό να είναι αρκετοί.

Ο Ολυμπιακός ρίχνεται στην πρώτη «διαβολοβδομάδα» της σεζόν με την Αρμάνι σήμερα όμως την Παρασκευή έχει κι άλλο δύσκολο ματς, αφού παίζει με τη Μακάμπι.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μιγκέλ Άνχελ Πέρεθ (Ισπανία), Σέφι Σέμες (Ισραήλ) και Ουγκ Τεπενιέ (Γαλλία).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ