Τζένκινς : «Κοιμάμαι ήσυχος γιατί κάνω ό, τι μου ζητείται»

Τζένκινς : «Κοιμάμαι ήσυχος γιατί κάνω ό, τι μου ζητείται»

Ο Τσαρλς Τζένκινς εστίασε στην άμυνα του Ολυμπιακού μετά τη νίκη του επί της Αρμάνι Μιλάνο.

Ο Ολυμπιακός νίκησε την Αρμάνι Μιλάνο με 86-75 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και ο Τσαρλς Τζένκινς στάθηκε στην άμυνα των «ερυθρόλευκων» στο δεύτερο ημίχρονο.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ παθητικοί και δεν παίρναμε καλές αποφάσεις. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν πολύ πιο επιθετικοί στην άμυνα κι αυτό μας βοήθησε και στην επίθεση».

Για το γεγονός πως προορίζεται για αμυντικές αποστολές: «Νιώθω πολύ άνετα στο ρόλο μου. Γνωρίζω τι μπορώ να προσφέρω στην ομάδα, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι. Ο κόουτς με γνωρίζει και θέλω κάθε μέρα να αποδεικνύω τι μπορώ να κάνω. Σε κάθε παιχνίδι προσπαθώ να ανταποκρίνομαι σε ό,τι μου ζητά ο προπονητής και ό,τι περιμένουν οι συμπαίκτες μου από μένα.

Κοιμάμαι ήσυχος κάθε βράδυ γνωρίζοντας ότι προσπαθώ να κάνω ό,τι μου ζητείται. Δεν με έχει ευλογήσει ο Θεός με μακριά χέρια ή ύψος, αλλά είμαι δυνατός και έχω γρήγορα πόδια για να αντιμετωπίσω τους αντιπάλους μου. Δίνω το 100% γιατί είναι μεγάλη ευκαιρία για μένα να παίζω σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ