Βόβορας : «Οι λεπτομέρειες έκριναν τον νικητή»

Βόβορας : «Οι λεπτομέρειες έκριναν τον νικητή»

Την πεποίθηση ότι οι μικρές λεπτομέρειες έκριναν τον νικητή εξέφρασε ο προπονητής του Παναθηναϊκού μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Ο Παναθηναϊκός ήταν ανταγωνιστικός κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ωστόσο η ομάδα του Γιώργου Βόβορα λύγισε στην παράταση και τελικά έχασε με 97-89. Μετά την λήξη της αναμέτρησης ο τεχνικός των Πρασίνων μίλησε στην συνέντευξη Τύπου για την εικόνα του παιχνιδιού, κάνοντας ειδική αναφορά για τις λεπτομέρειες της αναμέτρησης, οι οποίες έκριναν τον τελικό νικήτη.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Ήταν ένα δύσκολο και σκληρό ματς. Παίξαμε απέναντι σε μία σκληρή ομάδα, με καλή αμυντική λειτουργία. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου, πάλεψαν σε κάθε κατοχή. Οι λεπτομέρειες και τα μικρά πράγματα δεν μας έδωσαν την ευκαιρία να κερδίσουμε το ματς. Είναι πολύ σημαντικό να «χτίσουμε» χαρακτήρα.

Δεν έχεις κάτι να χάσεις όταν παίζεις με την Μπαρτσελόνα. Πρέπει να παλεύουμε σε κάθε ματς. Δεν χάνεις ποτέ πριν το τζάμπολ. Είμαστε ακόμα στην αρχή και ο μόνος δρόμος για εμάς είναι η δουλειά και να παίζουμε σκληρά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ