To NBA «στέλνει» playmaker στον Παναθηναϊκό – Σενάριο για τον Φρανκ Μέισον

To NBA «στέλνει» playmaker στον Παναθηναϊκό – Σενάριο για τον Φρανκ Μέισον

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε διαδικασία ανεύρεσης πλέι μέικερ και περιμένει και τα «κοψίματα» του NBA για να βρει τον παίκτη που θα κάνει τη διαφορά.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση πλέι μέικερ, καθώς μετά την αποχώρηση του Πιερ Τζάκσον και την μηνιαία προσθήκη του Κίφερ Σάικς, που δεν φαίνεται να έχει πείσει ως τώρα τους Πράσινους, ο μοναδικός που έχει μείνει στο ρόστερ είναι ο Λευτέρης Μποχωρίδης.

Στον Παναθηναϊκό «χτενίζουν» την ελεύθερη αγορά, καθώς δεν μπορούν να αποκτήσουν παίκτη που έχει αγωνιστεί ήδη στην Euroleague, ακόμα κι αν μείνει ελεύθερος τώρα, αφού βάσει των κανονισμών της διοργάνωσης δεν θα μπορέσει να παίξει μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου.

Τα μάτια των ανθρώπων του «τριφυλλιού» στρέφονται στην αγορά των free agents και σε παίκτες που υπό συνθήκες μπορούν να μείνουν ελεύθεροι από ομάδες από τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ενώ οι Πράσινοι κοιτούν και τα «κοψίματα» που θα προκύψουν από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Η σεζόν στο NBA θα ξεκινήσει στις αρχές του επόμενου έτους, με το πρώτο τζάμπολ να πραγματοποιείται μέσα στον Ιανουάριο, με τις επιλογές όμως σε μία «κουτσουρεμένη» σεζόν, αναφορικά με τους free agents, να μην αφήνουν πολλά περιθώρια στους παίκτες που επιθυμούν να βρουν εγγυημένο συμβόλαιο σε κάποια ομάδα της Αμερικής.

Όλες οι ομάδες αναμένεται να κλείσουν γρήγορα τα ρόστερ της επόμενης σεζόν, κάτι που θα δημιουργήσει περισσότερες επιλογές στην αγορά για τις ευρωπαϊκές ομάδες, που θα ευνοηθούν να κλείσουν κάποιον αθλητή νωρίτερα του αναμενομένου.

Στη διάρκεια του καλοκαιριού άλλωστε ένα από τα ονόματα που ακούστηκαν για τον Παναθηναϊκό ήταν αυτό του Φρανκ Μέισον, ο οποίος θα μείνει ελεύθερος από τους Μιλγουόκι Μπακς και δύσκολα θα βρει συμβόλαιο σε άλλη ομάδα του NBA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ