Η λίστα των πλέι μέικερ που τσεκάρει ο Παναθηναϊκός (pics, vids)

Η λίστα των πλέι μέικερ που τσεκάρει ο Παναθηναϊκός (pics, vids)

Ο Παναθηναϊκός αναζητά τον «εκλεκτό» για τη θέση του πλέι μέικερ και το 10.gr σας παρουσιάζει περιπτώσεις παικτών που μπορεί να απασχολήσουν τους Πράσινους.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε διασικασία αναζήτησης πλέι μέικερ, με τους Πράσινους να «χτενίζουν» την αγορά για ένα γκαρντ με ικανότητα στη δημιουργία. Ο Κίφερ Σάικς δεν φαίνεται να έχει πείσει προς το παρόν τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» και όπως όλα δείχνουν θα αποτέλεσει παρελθόν μετά τη λήξη του μηνιαίου συμβολαίου που έχει υπογράψει.

Το 10.gr σας παρουσιάζει περιπτώσεις παικτών που αναμένεται να αποσχολήσουν τον Παναθηναϊκό στο άμεσο μέλλον, μέχρι να εκτιμηθεί από προπονητικό επιτελείο των Πράσινων η παραμονή ή όχι του Σάικς στην ομάδα.

Τάιλερ Έννις

Former NBA guard Tyler Ennis suffers gruesome leg injury in Turkish league game | Sporting News

 

Ένας παίκτης του οποίου το όνομα ακούστηκε και το περασμένο καλοκαίρι για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο η απόκτηση του Νεμάνια Νέντοβιτς άλλαξε τα δεδομένα για τους Πράσινους.  Στο «τριφύλλι» προσπάθησαν για την περίπτωση του Νίκολας Λαπροβίτολα, με τον Τάιλερ Έννις να κλείνει στην Τουρκ Τέλεκομ.

Ο Καναδός γκαρντ μάλιστα αγωνίστηκε στο ΟΑΚΑ στο πρόσφατο Final 8 του Basketball Champions League, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση στον προημιτελικό της Τουρκ Τέλεκομ με τη Ντιζόν, όπου παρά την ήττα των Τούρκων ο Έννις πέτυχε 14 πόντους και μοίρασε 11 ασίστ.

Ο απόφοιτος του Syracuse έχει αγωνιστεί στην Euroleague με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε τη σεζόν 2018-19, όμως η ατυχία του «χτύπησε» την πόρτα, αφού μόλις στην 3η αγωνιστική υπέστη κάταγμα στο πόδι.

Άσκια Μπούκερ

Basketball Champions League 2018-19

Οι εμφανίσεις του στο ισπανικό πρωτάθλημα έστρεψαν τα βλέμματα αρκετών ομάδων πάνω του. Ο Άσκια Μπούκερ είναι απόφοιτος του κολλεγίου του Κολοράντο και στα πρώτα βήματα της καριέρας του πέρασε και από την Ελλάδα με τη φανέλα του Αρκαδικού.

Έχει έφεση στο σκοράρισμα και ικανότητα στη δημιουργία. Στις αρχές Σεπτεμβρίου συμφώνησε με την κινεζική Shenzhen Aviators, όμως μετά την απόφαση για την ύπαρξη ενός μόνο ξένου στη πρωτάθλημα της χώρας της Ασίας, η παραμονή του καθίσταται αμφίβολη.

Είναι μία περίπτωση που υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να απασχολήσει το «τριφύλλι», με το κασέ του να είναι προσιτό για τους Πράσινους.

 

Τζος Γκρέι

Josh Gray collects second 10-day contract with Suns - Bright Side Of The Sun

 

Τα δημοσιεύματα του καλοκαιριού τον έφερναν ως εναλλακτική του Νίκολας Λαπροβίτολα, μετά το «ναυάγιο» στην υπόθεση του Αργεντινού γκαρντ. Ο Πιερ Τζάκσον όμως τον κέρδισε στο «νήμα», αφού η ευρωπαϊκή εμπειρία του πρώην πάικτη των Φενέρμπαχτσε και Μακάμπι έγειρε την «πλάστιγγα» υπέρ του.

O Γκρέι έχει αγωνιστεί σε τρία κολλέγια, δεν κατάφερε όμως να γίνει ντραφτ. Παρόλα αυτά μετράει 7 συμμετοχές σε Φοίνιξ και Νέα Ορλεάνη, αλλά την μεγαλύτερη αίσθηση την έκανε στην G-League όπου μέτρησε 132 παιχνίδια έχοντας 18 πόντους, 5,8 ασίστ, 4,5 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα.

Ταϊρίς Ραίς

Η θητεία του στον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε άδοξα, αφού ο κορωνοϊός έβαλε τέλος στη σεζόν τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Basket League. Είχε αποφασίσει να ρίξει αυλαία στην καριέρα του, όμως το πέρασμα του από την ΑΕΚ φαίνεται πως του έβαλε δεύτερες σκέψεις.

Οι εμφανίσεις του με την Ένωση στο Final 8 του Basketball Champions League ήταν εντυπωσιακές, κάνοντας ομάδες της Euroleague, όπως η Αναντολού Εφές, να ασχοληθούν με την περίπτωση απόκτησής του.

Είναι πάικτης που γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις στον Παναθηναϊκό, με τον Γιώργο Βόβορα να εξετάζει την περίπτωσή του.

Φρανκ Μέισον

Milwaukee Bucks: Frank Mason III could be of value beyond this season

Ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο ΝΒΑ με τους Μιλγουόκι Μπακς. Ήταν παρών στη «φούσκα» του Ορλάντο και μάλιστα αγωνίστηκε στα τελευταία παιχνίδια της κανονικής διάρκειας της σεζόν.

Αναμένεται να αποδεσμευτεί από τα «ελάφια», καθώς δεν δείχνει να υπολογίζεται από τους Μπακς και δεν αποκλείεται οι Πράσινοι να περιμένουν τα «κοψίματα» απο το ΝΒΑ για να κάνουν την κίνησή τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ