Τόμιτς : «Υπάρχει προβληματισμός, θα δούμε για αλλαγές»

Τόμιτς : «Υπάρχει προβληματισμός, θα δούμε για αλλαγές»

Προβληματισμένοι άπαντες στον Ολυμπιακό μετά την κακή εμφάνιση στο Βελιγράδι, με τον συνεργάτη του Γιάννη Σφαιρόπουλου να αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο για αλλαγές.

Εμφανώς προβληματισμένος παρουσιάστηκε ο Μίλαν Τόμιτς, μετά την ήττα του Ολυμπιακού με 89-78 από τον Ερυθρό Αστέρα. Ο συνεργάτης του Γιάννη Σφαιρόπουλου, άφησε μάλιστα ανοικτό το ενδεχόμενο για αλλαγές στο ρόστερ, σημειώνοντας χαρακτηριστικά «…. αυτή τη στιγμή δεν έχουμε συζητήσει κάτι για αλλαγές. Όταν γυρίσουμε θα δούμε»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίλαν Τόμιτς:

«Υπάρχει προβληματισμός. Όταν χάνεις ένα ακόμα παιχνίδι στη σειρά είναι λογικό να έχουμε προβληματιστεί. Κάναμε πολύ κακό τέταρτο δεκάλεπτο και δεχτήκαμε 32 πόντους. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ήμασταν κακοί στην άμυνα. Πρέπει να σηκώσεις το κεφάλι και να προχωρήσεις. Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι στο τρίτο δεκάλεπτο δεν μπορώ να πω ότι από την αρχή ήμασταν κακοί. Το παιχνίδι το… χτίζεις μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Περάσαμε μπροστά, αν και χάναμε στο πρώτο ημίχρονο.

Αν κερδίζαμε το παιχνίδι δεν θα λέγαμε τίποτα για το πρώτο ημίχρονο. Είχαμε την ευκαιρία στους 7 πόντους να ξεφύγουμε, αλλά χάσαμε.
Αν μπούμε σε ανάλυση αν είναι κούραση ή κάτι άλλο δεν έχει νόημα. Τα παιδιά προσπάθησαν. Για να κερδίσεις τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι θες και κάτι παραπάνω. Στην Euroleague θες το κάτι παραπάνω γιατί είναι πολύ ανταγωνιστική η διοργάνωση. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε συζητήσει κάτι για αλλαγές. Όταν γυρίσουμε θα δούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ