Επέστρεψε ο Μποχωρίδης, θεραπεία για τους Παπαπέτρου και Σάικς

Επέστρεψε ο Μποχωρίδης, θεραπεία για τους Παπαπέτρου και Σάικς

Ευχάριστα τα νέα για τον Γιώργο Βόβορα που είδε τον Λευτέρη Μποχωρίδη να επιστρέφει στις προπονήσεις. Εκτός προληπτικά οι Ιωάννης Παπαπέτρου και Κίφερ Σάικς.

Mε ευχάριστα ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε, με τον Γιώργο Βόβορα να βλέπει τον Λευτέρη Μποχωρίδη να επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Έλληνα προπονητή για το ματς με τους Τούρκους. Θεραπεία για τους Ιωάννη Παπαπέτρου και Κίφερ Σάικς,

Ο Έλληνας πλέι μέικερ ξεπέρασε τη θλάση που είχε υποστεί πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και έδωσε κανονικά το παρών στην προπόνηση του «τριφυλλιού» και μέσα στη βδομάδα θα ανεβάσει ρυθμούς για να είναι έτοιμος για το ματς της Πέμπτης κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.

Από την άλλη ο Παπαπέτρου ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στα πλευρά, μετά από χτύπημα που δέχθηκε στην αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα και ακολούθησε θεραπεία. Μαζί του ήταν και ο Σάικς που υπέστη κάκωση στην πτέρνα, με τις τους δύο παίκτες να μην λαμβάνουν μέρος στην προπόνηση προληπτικά, δίνοντας κανονικά το παρών στο παιχνίδι με τους Τούρκους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ