Δεν έγινε Σολέ, ζητάει εξηγήσεις από Euroleague o Παναθηναϊκός

Δεν έγινε Σολέ, ζητάει εξηγήσεις από Euroleague o Παναθηναϊκός

Η μισή Σολέ «χτυπήθηκε» από τον κορωνοϊό και ο Παναθηναϊκός «κάνει» τον σταυρό του που απέφυγε τα χειρότερα. Ζητάνε άμεσα εξηγήσεις από την Euroleague οι Πράσινοι.

Νοσοκομείο θυμίζει πλέον η Σολέ,  με τη γαλλική ομάδα να ανακοινώνει 7 θετικά κρούσματα κορωνοϊού λίγες μέρες μετά το ματς με τη Βιλερμπάν. Γλίτωσαν από τα χειρότερα τα μέλη του «τριφυλλιού», που βλέποντας την κατάσταση έμειναν και ευχαριστημένοι που ταξίδεψαν στο Λιόν αλλά δεν αγωνίστηκαν κόντρα στην υγειονομική «βόμβα» της ομάδας του Τόνι Πάρκερ.

Οι Πράσινοι έγιναν η μοναδική ομάδα στη φετινή σεζόν, μετά και την ανακοίνωση του πρωτοκόλλου υγείας της Euroleague, που μετέβησαν κανονικά στη χώρα που ήταν προγραμματισμένο να γίνει το ματς, αφού τόσο η Ζενίτ, όσο και ο Ερυθρός Αστέρας δεν ταξίδεψαν καν για την Ισπανία και τη Γαλλία αντίστοιχα. Οι ιθύνοντες της διοργάνωσης ουσιαστικά ανάγκασαν τον Παναθηναϊκό να πετάξει για την «πόλη του φωτός», που πλέον με την κατάσταση του κορωνοϊού δεν θυμίζει σε τίποτα τον υπέροχο προορισμό.

Συνολικά τα μέλη της αποστολής του Παναθηναϊκού ταξίδεψαν σε 3 χώρες, αφού βρέθηκαν σε Γαλλία, Ολλανδία, Γερμανία με τον κίνδυνο αναφορικά με τον κορωνοϊό να μεγαλώνει. Η Euroleague προχώρησε σε μία ακατανόητη ενέργεια, που έθεσε τους Πράσινους μπροστά στο φάσμα της πανδημίας. Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» προπονήθηκαν στο ίδιο γήπεδο που βρίσκονταν και η Βιλερμπάν, ενώ επιβιβάστηκαν στο πούλμαν της γαλλικής ομάδας που την μετέφερε στο Σολέ, με την τοπική ομάδα να ανακοινώνει μετά το ματς 7 θετικά κρούσματα κορωνοϊού.

Στο «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού είναι ιδιαίτερα «θορυβημένοι», αφού η διαμονή τους στο Λιόν και η σκέψη ότι στη θέση της Σολέ θα μπορούσαν να βρεθούν και οι ίδιοι άγχωσε τους Πράσινους. Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού« μάλιστα είναι ενοχλημένοι με τη στάση της Euroleague, που δεν προστάτευσε μία ομάδα της διοργάνωσης, αφήνοντας τον Παναθηναϊκό εκτεθειμένο, παρότι στην αντίστοιχη κατάσταση των Ζενίτ και Ερυθρού Αστέρα και ενώ ήδη δεχόταν πιέσεις από τους συλλόγους της έπραξε… φρόνημα.

Στο «τριφύλλι» παρόλα αυτά δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν τα πράγματα στην τύχη τους, αφού θα κάνουν εκτενή αναφορά για όλα όσα συνέβησαν στην τηλεδιάσκεψη που έχει προγραμματιστεί τη βδομάδα που έρχεται, με τους Πράσινους να είναι αποφασισμένοι να θέσουν επί τάπητος όλα τα ερωτήματα, αναμένοντας από την πλευρά της Euroleague πειστικές απαντήσεις.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ