Κασελάκης : Ο «X-factor» του φετινού Παναθηναϊκού

Κασελάκης : Ο «X-factor» του φετινού Παναθηναϊκού

Μπορεί να μην ήρθε στους Πράσινους ως πρωταγωνιστής, με την ως τώρα παρουσία του όμως τείνει να εξελιχθεί.

H προσθήκη του το καλοκαίρι πέρασε στα «ψιλά» από τους φίλους του Παναθηναϊκού. Ο Λεωνίδας Κασελάκης δεν είχε τις «δάφνες» του Νεμάνια Νέντοβιτς με τον ερχομό του στο ΟΑΚΑ, όμως η παρουσία του ως τώρα στα 3 παιχνίδια του «τριφυλλιού» στην Euroleague δείχνει το αντίθετο.

Ο Έλληνας φόργουορντ έχει αποδειχθεί ο «X-factor» φέτος για τους Πράσινους, καθώς η συμβολή του στην πρώτη τριάδα των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού είναι καθοριστική. Ο Κασελάκης έδειξε με το «καλημέρα» στη διοργάνωση πως είναι έτοιμος για το υψηλότερο επίπεδο, αφού το ντεμπούτο του στην Euroleague συνοδεύτηκε με νίκη του «τριφυλλιού» στην έδρα της Χίμκι.

O πρώην παίκτης του Προμηθέα Πατρών πάτησε στο παρκέ στη Μόσχα 8:48 λεπτά, δίνοντας λύσεις με τα 5 επθετικά του ριμπάουντ, σε ένα σημείο του αγώνα που οι Ρώσοι πίεζαν τον Παναθηναϊκό. Η συνέχεια αποδείχθηκε ακόμα καλύτερη, με τον Κασελάκη να μπαίνει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και να τελειώνει το πρώτο ημίχρονο με 7 πόντους, χωρίς να χάσει σουτ, όντας ο πρώτος σκόρερ του «τριφυλλιού» στην ανάπαυλα.

Το τρίτο παιχνίδι στη Βαρκελώνη ήταν το «highlight» στην καριέρα του Κασελάκη στην Euroleague ως τώρα, αφού ο Έλληνας φόργουορντ έμεινε στο παρκέ για 26:05, πετυχαίνοντας τις τρεις σημαντικές βολές στο τέλος που έστειλαν το παιχνίδι στην παράταση. Η πορεία θα δείξει τι περισσότερο μπορεί να προσφέρει στον Παναθηναϊκό, με τον Γιώργο Βόβορα να έχει βρε ακόμα έναν παίκτη πάνω στον οποίο μπορεί να βασιστεί στην πορεία της σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ