Παναθηναϊκός : Δύσκολη δοκιμασία κόντρα στη Φενέρ

Παναθηναϊκός : Δύσκολη δοκιμασία κόντρα στη Φενέρ

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε και θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά τις ήττες από Ολυμπιακό και Μπαρτσελόνα.

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στο ΟΑΚΑ μετά τα δυο ταξίδια σε Λιόν και Βαρκελώνη προκειμένου να τεθεί αντιμέτωπος με τη Φενέρμπαχτσε. Οι πράσινοι προέρχονται από δυο σερί ήττες και ένα τσάμπα ταξίδι (στη Γαλλία για το ματς με τη Βιλερμπάν) και θέλουν τη νίκη για να επιστρέψουν στην κανονικότητα.

Φυσικά πρόκειται για ένα παιχνίδι πολύ υψηλών απαιτήσεων για τον Παναθηναϊκό που θα τον βοηθήσει να τεστάρει τις δυνάμεις του.

Ο Γιώργος Βόβορας δεν υπολογίζει στον Ιωάννη Παπαπέτρου, που δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στα πλευρά. Από εκεί και πέρα κανονικά θα αγωνιστούν οι Μποχωρίδης και Σάικς, ενώ ο Σαντ-Ρόος θα έχει πιο ενεργή συμμετοχή στη θέση «3» λόγω της απουσία του Παπαπέτρου.

Όσον αφορά τη Φενέρ, θέλει κι αυτή με τη σειρά της να ρεφάρει, καθώς στη «διαβολοβδομάδα» ηττήθηκε και από την ΤΣΣΚΑ και από την Μπάγερν και μάλιστα εντός έδρας. Ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ είδε τους Μελίχ Μαχμούτογλου και Αχμέτ Ντουβερίογλου να επιστρέφουν στη δράση και η Φενέρ έρχεται πάνοπλή στην Ελλάδα.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία), Κάρλος Περούγκα (Ισπανία) και Αμίτ Μπαλάκ (Ισραήλ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ