Μπαρτζώκας : «Δεν είναι έκπληξη μια ομάδα με τρία σερί σπουδαία διπλά»

Μπαρτζώκας : «Δεν είναι έκπληξη μια ομάδα με τρία σερί σπουδαία διπλά»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για το εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου.

Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί την Παρασκευή (23/10) στην έδρα της Μπάγερν Μονάχου και ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για αυτό το παιχνίδι.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» μίλησε για την ποιότητα των Βαυαρών τονίζοντας ότι δεν είναι τυχαία τα αποτελέσματα που έχουν πετύχει μέχρι τώρα.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Δεν είναι έκπληξη μία ομάδα που κάνει τρεις συνεχόμενες εκτός έδρας επί σπουδαίων αντιπάλων μάλιστα όπως η Άλμπα, η Μακάμπι κι η Φενέρμπαχτσε. Δείχνει το επίπεδό τους. Πρόκειται για μία ομάδα που διαθέτει την καλύτερη επίθεση στην διοργάνωση. Έχουμε ετοιμάσει κι εμείς το δικό μας πλάνο.

Για την επιρροή του Τρινκιέρι στην Μπάγερν: «Ο προπονητής της Μπάγερν έχει τεράστια συνεισφορά. Αυτό βέβαια συμβαίνει παντού και στις επιτυχίες και στις αποτυχίες. Ο coach πήγε αργά στην ομάδα, αλλά κατάφερε γρήγορα να παίξει καλά γιατί στα φιλικά αν θυμάστε δεν έπαιζε καλό μπάσκετ. Δεν έχει καμιά σημασία η preseason.

Δείχνουν πανέτοιμοι. Ο Τρινκιέρι έχει βάλει την σφραγίδα του. Μία ομάδα που προσπαθεί να στοχεύει στα παιχνίδια όπου θεωρούν πως υπάρχει mismatch. Επίσης πολλοί παίκτες ποστάρουν επειδή έχουν μέγεθος στα γκαρντ τους.

Διαθέτουν έμπειρους παίκτες αν εξαιρέσουμε τον Ουέιντ (σ.σ Μπόλντγουιν) που είναι μόλις δεύτερη χρονιά. Ακόμη κι αυτός είναι προφανές πως έχει δυνατότητες και ταλέντο. Όμως ο Τόμας, ο Ρέινολντς και άλλοι παίζουν αρκετά χρόνια στην Euroleague».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ