Φόστερ : «Στόχος να γινόμαστε καλύτεροι σε κάθε παιχνίδι»

Φόστερ : «Στόχος να γινόμαστε καλύτεροι σε κάθε παιχνίδι»

Για το ματς του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσε (22/10, 21:00), αλλά και την γενικότερη εικόνα των Πράσινων στην Ευρωλίγκα μίλησε ο Μάρκους Φόστερ.

Στόχος του Παναθηναϊκού είναι να γίνεται καλύτερος παιχνίδι με το παιχνίδι σύμφωνα με όσα είπε ο Μάρκους Φόστερ.

Ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ του «τριφυλλιού» υπογράμμισε πως η ομάδα του βελτιώνεται, ενώ για το ματς κόντρα στη Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ (22/10, 21:00) υποστήριξε πως για να κερδίσει τον αγώνα το σύνολο του Γιώργου Βόβορα πρέπει να παίξει άμυνα.

Όσα είπε ο Φόστερ στην κάμερα της ΚΑΕ:

«Στο προηγούμενο ματς με την Μπαρτσελόνα κάναμε ένα καλό παιχνίδι, πιστεύω ότι μπήκαμε δυνατά στον αγώνα και παίξαμε πολύ καλά. Νομίζω ότι βελτιώνουμε τα πράγματα για τα οποία μιλάμε στο βίντεο και θεωρώ ότι σε κάθε παιχνίδι θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι, κάτι το οποίο είναι και ο στόχος μας.

Για το σημερινό παιχνίδι, πρέπει να μπούμε δυνατά στο παρκέ, να εκτελέσουμε το πλάνο μας. Η Φενέρμπαχτσε παίζει με αρκετά συστήματα, έχουν πολλούς καλούς παίκτες και αυτή την περίοδο παίζουν πολύ καλά. Οπότε, πιστεύω ότι αν παίξουμε πιο σκληρά από αυτούς και καταφέρουμε να αμυνθούμε στα επιθετικά τους συστήματα, θα είμαστε σε θέση να πάρουμε τη νίκη»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ