Γερέμπκο : «Η Ευρωλίγκα σε εμάς είπε να παίξουμε και σε άλλους όχι»

Γερέμπκο : «Η Ευρωλίγκα σε εμάς είπε να παίξουμε και σε άλλους όχι»

Τα «βέλη» του ως προς τον τρόπο που διαχειρίστηκε η Ευρωλίγκα την κατάσταση με τα κρούσματα κορωνοϊού στις ομάδες εξαπέλησε ο Γιόνας Γερέμπκο.

Το παράπονο του για τον τρόπο με τον οποίο η Ευρωλίγκα διαχειρίστηκε την κατάσταση με τον κορωνοϊό έδειξε ο Γιόνας Γερέμπκο.

Ο άλλοτε ΝΒΑερ και νυν φόργουορντ της Χίμκι υπογράμμισε χαρακτηριστικά ότι δεν ήταν δίκαιο το γεγονός ότι η ομάδα του έπαιξε κανονικά στη Μαδρίτη κόντρα στη Ρεάλ, ενώ τα παιχνίδια των Ζενίτ και Βιλερμπάν αναβλήθηκαν κάτι που έδειξε και με τις εκφράσεις που χρησιμοποίησε.

Αναλυτικά είπε:

«Είναι μαλ..ίες! Πριν πετάξουμε για τη Μαδρίτη, η Ευρωλίγκα δεν μας άφησε να μεταθέσουμε το ματς για άλλη ημερομηνία. Η ομάδα ήθελε να ταξιδέψει, γιατί δεν ήθελε να μην παλέψει και απλά να χάσει. Πήγαμε με 5 παίκτες και 3 από την ομάδα νέων. Η Ευρωλίγκας μάς είπε ότι ή θα παίξουμε ή θα χάσουμε. Άλλα έδωσε σε άλλες ομάδες την ευκαιρία. Αυτά είναι μαλ…ίες!

Ο GΜ ήταν εκεί και προσπάθησε να αλλάξει τα ματς, αλλά δεν μας άφησαν και εμείς αποφασίσαμε να δώσουμε τη μάχη για τη νίκη. Και μετά βγαίνουν και λένε ότι μπορούν να μετατεθούν οι ημερομηνίες παιχνιδιών άλλων ομάδων;»

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ