Μπαρτζώκας : «Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε»

Μπαρτζώκας : «Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για την ήττα από την Μπάγερν και στάθηκε στα χαμηλά ποσοστά που είχαν οι παίκτες του έξω από τη γραμμή του τριπόντου, αλλά και γεγονός ότι η ομάδα του είχε περισσότερα λάθη από ασίστ.

Προβληματισμένος ήταν ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Μπάγερν στο Μόναχο με 74-68.

Ο Ελληνας τεχνικός τόνισε ότι ο Ολυμπιακός δεν άξιζε να πάρει τη νίκη στο αποψινό παιχνίδι και στάθηκε στα χαμηλά ποσοστά που είχε η ομάδα του έξω από τη γραμμή του τριπόντου, αλλά και στο γεγονός ότι είχε περισσότερα λάθη από ασίστ. «Η Μπάγερν άξιζε τη νίκη», παραδέχθηκε ο προπονητής των Πειραιωτών και στάθηκε στο πάθος που έδειξαν οι παίκτες του Τρινκέρι.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν ένα ματς που προφανώς δεν αξίζαμε να πάρουμε. Δεν μιλάω για τα στατιστικά και τους αριθμούς. Είχαμε 21% στα τρίποντα, περισσότερα λάθη από ασίστ. Είμαστε μια ομάδα που σουτάρει καλά. Όμως, βασικοί παίκτες είχαν 0/4 και 0/3 τρίποντα. Βάλαμε 68 πόντους, δεν ήταν αρκετοί για να νικήσουμε. Μιλάω επίσης για όλες τις χαμένες μπάλες, δεν κερδίσαμε καμία. Η Μπάγερν ήταν πιο έτοιμη να παίξει και να παλέψει για κάθε κατοχή. Όταν αρχίσεις να παλεύεις, τότε εκτελείς και καλύτερα στην επίθεση. Όπως είπα, η Μπάγερν άξιζε την νίκη, συγχαρητήρια».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ