Τρινκιέρι : «Νικήσαμε μια εξαιρετική ομάδα – Η συγκέντρωση ήταν το κλειδί»

Τρινκιέρι : «Νικήσαμε μια εξαιρετική ομάδα – Η συγκέντρωση ήταν το κλειδί»

Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Αντρέα Τρινκιέρι αναφέρθηκε στα... κλειδιά της επιτυχίας των Βαυαρών.

Στην ενέργεια, τη συγκέντρωση και τα ριμπάουντ στάθηκε ο Αντρέα Τρινκιέρι μετά το τέλος του ματς με τον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για τη νίκη κόντρα στους «ερυθρόλευκους», υπογραμμίζοντας πως οι Βαυαροί αντιμετώπισαν δύο εξαιρετικούς γκαρντ.

«Ήταν το πιο περίπλοκο ματς που δώσαμε, ειδικά αμυντικά. Παίξαμε απέναντι σε δύο εξαιρετικούς γκαρντ. Είμαστε ικανοί να παίζουμε καλά για 40′. Ήμασταν καλύτεροι επιθετικά στο πρώτο μέρος, αλλά νικήσαμε μια εξαιρετική ομάδα. Λυπάμαι πραγματικά που δεν είχαμε κόσμο, να χαρεί αυτή την μάχη. Μόνο αυτό θέλω τονίσω». 

Για το προβάδισμα του Ολυμπιακού και το «ξέσπασμα» της Μπάγερν: «Προσαρμοστήκαμε σε όλο το ματς. Δεν πιστεύω πως η τακτική ήταν το κλειδί. Η ενέργεια και η συγκέντρωση ήταν. Είχαμε περισσότερη ενέργεια και μεγαλύτερη συγκέντρωση στο τελευταίο 15λεπτο, γι’ αυτό και νικήσαμε. Αυξήσαμε την έντασή μας».

Για τον έλεγχο των ριμπάουντ: «Ο Ολυμπιακός ήταν μεταξύ των ομάδων με τα περισσότερα ριμπάουντ. Όταν παίζεις με αλλαγές είσαι πιο ευάλωτος και χάνεις ριμπάουντ. Όμως, η ομάδα τα κατάφερε άψογα. Αυτό ήταν το μεγάλο κλειδί, έχετε δίκιο» 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ