Νέντοβιτς : «Τα έξι αστέρια δείχνουν το μέγεθος του Παναθηναϊκού»

Νέντοβιτς : «Τα έξι αστέρια δείχνουν το μέγεθος του Παναθηναϊκού»

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς μίλησε μεταξύ άλλων για το μέγεθος του Παναθηναϊκού, την προσαρμογή του στην Ευρώπη και τον Γιώργο Βόβορα.

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς μίλησε στη «Mozzart Sport» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην εμφάνιση απέναντι στη Φενερμπαχτσέ, το μέγεθος του Παναθηναϊκού, την προσαρμογή του στην Ελλάδα και τον Γιώργο Βόβορα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την παρουσία του μέχρι στιγμής και τη μεγάλη εμφάνιση απέναντι στη Φενέρ: «Ενδεχομένως να τα είχα καταφέρει καλύτερα στο ξεκίνημα της σεζόν. Έβαλα πίεση στον εαυτό μετά και τις καλές εμφανίσεις στα φιλικά. Όμως θεωρώ ότι την ξεφορτώθηκα. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα. Δούλεψα με τον εαυτό μου όλο το καλοκαίρι. Όλα πάνε καλά και προς την σωστή κατεύθυνση».

Για το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκε απέναντι στη Λάρισα: «Το σχέδιο είναι να ξεκουραζόμαστε σε μερικά παιχνίδια για το ελληνικό πρωτάθλημα και αυτό διότι έχουμε μια πολύ δύσκολη σεζόν μπροστά μας».

Για το μέγεθος του Παναθηναϊκού και ας μην βρίσκεται τώρα στο γκρουπ των ισχυρών: «Ο αριθμός των αστεριών που συμβολίζουν τους ευρωπαϊκούς τίτλους φωνάζουν για το μέγεθος του συλλόγου και φυσικά δημιουργούν υποχρεώσεις και κίνητρο. Κάποιοι μπορεί να υποστηρίξουν ότι δεν είμαστε πιο ταλαντούχοι από κάποιες άλλες ομάδες, αλλά έχουμε δείξει ότι είμαστε μια συμπαγής ομάδα».

Για τον Γιώργο Βόβορα: «Δεν μιλάω μόνο για μένα επειδή θέλω μεγάλη ελευθερία, αλλά από ομαδικής πλευράς. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό προπονητή. Και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι ύστερα από τα τάιμ άουτ, έχουμε συνήθως πετυχημένα plays και προσπάθειες. Άλλωστε δούλεψε και δίπλα στον Πιτίνο. Μας αρέσει πολύ να παίζουμε γι’ αυτόν».

Για την απουσία του κόσμου: «Δυστυχώς, αυτό είναι σωστό και λυπάμαι που συμβαίνει. Μερικές φορές το αίσθημα των μεγάλων παιχνιδιών χάνεται σε όλη αυτή τη σιωπή. Οι πιο επηρεασμένες ομάδες είναι ο Ερυθρός Αστέρας, η Φενέρ, η Μακάμπι, που έχουν σημαντική βοήθεια από την εξέδρα. Η κατάσταση επιδεινώνεται σε όλο τον κόσμο. Ελπίζω πρώτα απ’ όλα, λόγω της υγείας των ανθρώπων, η πανδημία να σταματήσει, έτσι ώστε οι φίλαθλοι να μπορούν να επιστρέψουν στα γήπεδα και να απολαύσουμε μαζί τα παιχνίδια».

Για τα ταξίδια και την ταλαιπωρία που υφίσταται η αποστολή: «Ταξιδέψαμε στο Λονδίνο, όπου μείναμε και ένα βράδυ. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και στην επιστροφή. Είναι πολύ δύσκολο να προγραμματίσεις προπονήσεις. Ωστόσο, αυτό ισχύει τόσο για εμάς όσο και για τους άλλους. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Πηγαίνουμε μέρα με τη μέρα και πιστεύουμε στο καλύτερο».

Για τις ομάδες που έχει αγωνιστεί: «Παραδέχομαι, δεν είμαι παίκτης που νοιάζεται μόνο για το αν οι συνθήκες εργασίας είναι καλές, αλλά και η ατμόσφαιρα στην ομάδα, γι’ αυτό επέλεξα αυτούς τους συλλόγους, δηλαδή τις πόλεις, στις οποίες θα παίξω».

Για το αν είχε τετ α τετ με τον Κοκόσκοφ όσον αφορά τους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Μιλήσαμε, φυσικά. Ωστόσο, όλα αυτά είναι μακριά, λόγω των ήδη αναφερθεισών συνθηκών υγείας. Κανείς δεν μπορεί να σας πει κάτι πιο συγκεκριμένο, παρόλο που υπάρχει κάποιο χρονοδιάγραμμα. Πρέπει να περάσει η πανδημία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ