Κρούσμα κορωνοϊού στην Εφές τρεις μέρες πριν το ματς με τον Ολυμπιακό!

Κρούσμα κορωνοϊού στην Εφές τρεις μέρες πριν το ματς με τον Ολυμπιακό!

Η τούρκικη ομάδα με ανάρτησή της στα social media γνωστοποίησε ότι στα τελευταία τεστ που έγιναν υπήρξε ένα θετικό δείγμα.

Πληθαίνουν τα κρούσματα κορωνοϊού στις ομάδες της Euroleague, με την Αναντολού Εφές το απόγευμα της Τρίτης, τρεις ημέρες πριν το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, να ανακοινώνει ότι στα τελευταία τεστ κορωνοϊού που έγιναν υπήρξε ένα θετικό δείγμα.

Οι παίκτες, το προπονητικό τιμ και τα μέλη της τούρκικης ομάδας, υποβλήθηκαν στα καθιερωμένα τεστ και ένα από τα δείγματα βγήκε θετικό στον Covid-19, όπως ανακοίνωσε μέσω των social media η Αναντολού Εφές. Τις επόμενες ώρες όλα τα μέλη του συλλόγου αναμένεται να κάνουν νέα τεστ, προκειμένου να φανεί αν έχουν προσβληθεί και άλλοι από τον κορωνοϊό.

Η ανακοίνωση της τούρκικης ομάδας όπως είναι λογικό έχει σημάνει συναγερμό και στις τάξεις του Ολυμπιακού, αφού οι Ερυθρόλευκοι θα υποδεχθούν την τούρκικη ομάδα στο ΣΕΦ για την 6η αγωνιστική της Euroleague. Οι άνθρωποι της πειραϊκής ομάδας παρακολουθούν τις εξελίξεις και περιμένουν τα νεότερα τα τεστ που θα γίνουν τις επόμενες ώρες.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι Τούρκοι στην ανακοίνωση που εξέδωσαν το απόγευμα της Τρίτης, δεν γνωστοποίησαν αν είναι παίκτης ή μέλος του τεχνικού επιτελείου αυτός που έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό, ενώ σύμφωνα με όσα αναφέρει η τουρκική ομάδα στο μήνυμά της στο Twitter, έχουν τηρηθεί όλα τα πρωτόκολλα για τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας.

Υπενθυμίζουμε ότι χθες η Αναντολού Εφές αντιμετώπισε την Μπεσίκτας και επικράτησε με 81-74 για την τουρκική λίγκα. Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Εργκίν Αταμάν αναφέρθηκε στους τραυματισμούς και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του:

«Επρεπε να πάρουμε μια καθαρή νίκη όμως δεν το κάναμε. Ακολουθεί ο αγώνας με τον Ολυμπιακό για την EuroLeague. Υπάρχουν προβλήματα, αφού έχουμε τόσους πολλούς τραυματισμούς! Ο Ντόγκους Μπαλμπάι, ο Τολγκά Γκετσίμ, ο Σερτάτς Σανλί, ο Κρούνοσλαβ Σιμόν και ο Τζέιμς Άντερσον είναι τραυματίες…», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Απομένει να φανεί εάν κάποιοι από αυτούς θα δώσουν το «παρών» στον αγώνα που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για την Euroleague.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ