Χωρίς ελληνικό εκπρόσωπο η πρεμιέρα της 6ης αγωνιστικής (pics)

Χωρίς ελληνικό εκπρόσωπο η πρεμιέρα της 6ης αγωνιστικής (pics)

Η αυλαία της 6ης αγωνιστικής στην Euroleague, ανοίγει απόψε (29/10) με τέσσερις αναμετρήσεις. Ξεχωρίζει η μονομαχία της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπάγερν Μονάχου.

Η 6η αγωνιστική της Euroleague αρχίζει απόψε (29/10) με τέσσερις αναμετρήσεις και χωρίς ελληνικό ενδιαφέρον, καθώς το παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στη Ζενίτ, αναβλήθηκε λόγω κρούσματος κορωνοϊού.

Το πρόγραμμα των σημερινών αγώνων, ανοίγει με τα ματς των ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Βαλένθια και Βιλερμπάν-Ζαλγκίρις Κάουνας. Στο πρώτο παιχνίδι, ο ρωσικός σύλλογος δεν έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν, καθώς έχει υποστεί ήδη τρεις ήττες στα πρώτα πέντε παιχνίδια. Από την άλλη, οι «νυχτερίδες» είναι γεμάτες αυτοπεποίθηση, αφού το ρεκόρ τους είναι στο 3-1 αυτή τη στιγμή και με παιχνίδι λιγότερο.

Στο δεύτερο ματς, η Βιλερμπάν ψάχνει την πρώτη της φετινή νίκη, με το ρεκόρ της να είναι 0-2 ενώ οι Λιθουανοί βρίσκονται σε πολύ καλύτερο «φεγγάρι», καθώς βρίσκονται στο 4-1 και αποδεικνύουν ότι φέτος μπορούν να κάνει και πάλι την διαφορά. Και τα δύο ματς θα κάνουν το πρώτο τζάμπολ στις 19:00.

Για τις 21:05 είναι προγραμματισμένο το πρώτο ντέρμπι της βραδιάς, ανάμεσα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιάννη Σφαιρόπουλου και τη Φενέρμπαχτσε. Και οι δύο ομάδες βρίσκονται στο 2-3 στις νίκες, με την ομάδα του Έλληνα τεχνικού να έχει δείξει πιο σταθερή από αυτή των Τούρκων.

Τέλος, η αναμέτρηση που κλείνει το σημερινό πρόγραμμα, είναι η «μονομαχία» ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την έκπληξη της φετινής διοργάνωσης, Μπάγερν Μονάχου στις 22:00. Φυσικά, βλέποντας τις νίκες των δύο ομάδων, σε κάποια άλλη σεζόν, κανείς δεν θα πίστευε αυτή τη κατάσταση. Η «Βασίλισσα» έχει κάνει ένα από τα χειρότερα ξεκινήματα στην Euroleague και έχει μόλις μία επικράτηση σε πέντε αγωνιστικές (!) ενώ από την άλλη, ο γερμανικός σύλλογος είναι ακριβώς το… αντίθετο (4-1).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ