Γκεραρντίνι : «Σωστή απόφαση της Euroleague η αλλαγή του καταστατικού»

Γκεραρντίνι : «Σωστή απόφαση της Euroleague η αλλαγή του καταστατικού»

Την απόφαση της Euroleague να αλλάξει το πρωτόκολλο και να μην ακυρώνονται τα παιχνίδια λόγω κορωνοϊού, σχολίασε ο GM της Φενέρ.

Με θετικό «μάτι» είδε την αλλαγή καταστατικού της Euroleague ο Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι.

Ο GM της Φενέρμπαχτσε σχολίασε την απόφαση της διοργάνωσης να μην ακυρώνονται πλέον τα παιχνίδια λόγω κορωνοϊού, αλλά να αναβάλλονται εξηγώντας πως είναι προς τη σωστή κατεύθυνση.

Αναλυτικά όσα είπε ο γενικός αρχηγός της τουρκικής ομάδας:

«Η Euroleague καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να διαχειριστεί μια ασαφή κατάσταση. Είναι καλό που πρόσφατα άλλαξαν τους κανόνες υπό το φως της έκτακτης ανάγκης που έχει αναπτυχθεί. Αρχικά πιστεύαμε ότι οι κανόνες θα βοηθήσουν στην πρόληψη της αναταραχής, αλλά είναι ευέλικτοι και αυτό είναι σημαντικό στην τρέχουσα κατάσταση.

Ελπίζω ότι ο κορωνοϊός να μας βοηθήσει να καταλάβουμε τι χρειάζεται για να τρέξουμε το μπάσκετ πιο σταθερά. Πιστεύω ότι θα είναι δύσκολο και θα βλάψει πολλές ομάδες, γιατί δεν γνωρίζουμε πότε θα τελειώσουν οι δύσκολες στιγμές και πώς θα επηρεάσει τους συλλόγους. Πρέπει να βρούμε τρόπους για να κάνουμε τη βιομηχανία πιο σταθερή. Είναι σίγουρο ότι τελικά το μπάσκετ θα επιστρέψει στην πορεία του. Ελπίζω ότι οι οπαδοί θα είναι πεινασμένοι να επιστρέψουν στα γήπεδα και αυτό θα βοηθήσει την ανάπτυξη του αθλήματος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ