Κοκόσκοφ : «Οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο άλλαξαν το παιχνίδι»

Κοκόσκοφ : «Οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο άλλαξαν το παιχνίδι»

Η νίκη επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ είχε την «σφραγίδα» των παικτών από τον πάγκο, σύμφωνα με τον προπονητή της Φενέρμπαχτσε Ιγκόρ Κοκόσκοφ.

Η Φενέρμπαχτσε έκανε μία μεγάλη νίκη στην έδρα της Μακάμπι Τελ Αβίβ (75-65) για την έκτη αγωνιστική της Euroleague και αυτή δεν θα είχε έρθει εάν δεν βοηθούσαν οι παίκτες από τον πάγκο σύμφωνα με τον Ιγκόρ Κοκόσκοφ.

Ο κόουτς της τουρκικής ομάδας υπογράμμισε ότι η ομάδα του έμεινε συγκεντρωμένη στο πλάνο, οι «παγκίτες» έβγαλαν ενέργεια και έτσι ήρθε το «ροζ φύλλο».

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της ομάδας της Κωνσταντινούπολης:

«Όπως είχαμε σημειώσει πριν το τζάμπολ, ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Υπάρχει πολύ ταλέντο στην ομάδα της Μακάμπι, οπότε ξέραμε ότι πρέπει να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι για να έχουμε την ευκαιρία να νικήσουμε. Πιστεύω ότι συνολικά, το πλάνο μας, ήταν καλό. Μείναμε συγκεντρωμένοι σε αυτό, αλλά πέρα από το πλάνο, έχει να κάνει και με την ενέργεια που έβγαλαν οι παίκτες μας, ειδικά αυτοί που ήλθαν από τον πάγκο. Αυτοί άλλαξαν το παιχνίδι. Είχαμε κάποιες καλές αμυντικές προσπάθειες και μετά, η ενέργεια και το μομέντουμ ήταν μαζί μας. Αυτό, ήταν το κρίσιμο κομμάτι του αγώνα»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ