«Δεν υπάρχει εναλλακτικό φορμάτ για τη Euroleague»

«Δεν υπάρχει εναλλακτικό φορμάτ για τη Euroleague»

Ο Έντουαρντ Σκοτ, διευθυντής σχεδιασμού της Euroleague υποστήριξε πως δεν υπάρχει Plan B όσον αφορά τη διεξαγωγή της διοργάνωσης και περιμένουν όλοι την τηλεδιάσκεψη με τους εκπροσώπους των εγχώριων πρωταθλημάτων.

Η σημερινή επιστολή του προπονητή της Αρμάνι Μιλάνο, Έτορε Μεσίνα που εξηγεί πως η Euroleague θα πρέπει να σταματήσει μέχρι την άνοιξη έχει φέρει τα πάνω… κάτω και δεν είναι απίθανο να σηματοδοτεί άμεσες εξελίξεις για το μέλλον της.

Ωστόσο, ένας από τους παράγοντες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης, ο Έντουαρντ Σκοτ δήλωσε πως αν σταματήσει η Euroleague τότε δεν υπάρχει εναλλακτικό φορμάτ για να συνεχιστεί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Διευθυντής σχεδιασμού της διοργάνωσης:

«Ως μέρος των τακτικών δραστηριοτήτων της, η EuroLeague πραγματοποιεί συχνές συνομιλίες, ομάδες εργασίας και συναντήσεις με πολλούς ενδιαφερόμενους. Προκειμένου να αποφευχθούν λανθασμένες φήμες, κλήθηκε η τηλεδιάσκεψη η οποία θα πραγματοποιηθεί αυτήν την εβδομάδα με τα εγχώρια πρωταθλήματα, έχοντας ως στόχο να μοιραστούμε και να συντονίσουμε πληροφορίες με τις ομάδες που παίρνουν μέρος στην Euroleague και στο Eurocup, ώστε να μπορέσουμε όλοι μαζί να σχεδιάσουμε καλύτερα τις επόμενες εβδομάδες και μήνες. Δεν υπάρχει πλάνο για εναλλακτικό φορμάτ της διοργάνωσης όπως φημολογείται τις τελευταίες ημέρες».

Ωστόσο παρά τις διαψεύσεις, ίσως τελικά η Euroleague αποφασίσει να πάει σε μια λύση διακοπής για να μην υπάρχουν «φωνές» και παράλληλα να κάνουν όλοι ένα βήμα… πίσω και να σταματήσει ο «τσακωμός» με την FIBA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ