Μπαρτζώκας : «Αίνιγμα ο αγώνας με Ζενίτ, δύσκολα τα παιχνίδια στη Ρωσία»

Μπαρτζώκας : «Αίνιγμα ο αγώνας με Ζενίτ, δύσκολα τα παιχνίδια στη Ρωσία»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε πως κάθε παιχνίδι στη Ρωσία είναι δύσκολο ενώ χαρακτήρισε ως αίνιγμα τον αγώνα με τη Ζενίτ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για το εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Ζενίτ λίγο πριν από την αναχώρηση της αποστολής των «ερυθρόλευκων» για την Αγία Πετρούπολη.

Ο προπονητής των Πειραιωτών ανέφερε πως κάθε παιχνίδι στη Ρωσία είναι δύσκολο ενώ μεταξύ άλλων χαρακτήρισε ως αίνιγμα τον αγώνα με τη Ζενίτ.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Είναι ένας αγώνας αίνιγμα υπό την έννοια ότι η Ζενίτ έπαιξε μόνο ένα παιχνίδι μετά τη διακοπή λόγω κορωνοϊού στο ρωσικό πρωτάθλημα, ένα ματς που κέρδισε 40 πόντους. Βέβαια αυτό δεν ήταν ένα κριτήριο για να δούμε και εμείς που ακριβώς βρίσκονται. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, έχει καλά χαρακτηριστικά και πολλούς καλούς σουτέρ στην περιφέρεια. Φυσικά ένα εκτός έδρας παιχνίδι στην Ευρωλίγκα είναι πάντα δύσκολο, ιδίως στην Ρωσία».

Για το αν η ομάδα του έχει επηρεαστεί από τα τελευταία αποτελέσματα: «Όταν χάνεις παιχνίδια πολλές φορές στην επόμενη αναμέτρηση είσαι πιο ενεργοποιημένος και παίζεις με μεγαλύτερη ένταση γιατί θέλεις να διορθώσεις αυτά που έκανες λάθος. Όμως, άλλες φορές όταν κερδίζεις και υπάρχει καλό κλίμα είσαι πιο εφησυχασμένος, όπως ίσως συνέβη και με εμάς κόντρα στην Μπάγερν.

Αυτή τη στιγμή κάθε αγώνας είναι μια ξεχωριστή ιστορία, μια ξεχωριστή χώρα, πόλη, ομάδα, παίκτες, προπονητές… Όλα είναι διαφορετικά. Είναι μια περίεργη κατάσταση για όλους μας και αυτή η αναμέτρηση έχει την δυσκολία του, όπως όλα στην Ευρωλίγκα. Είναι ένα εκτός έδρας παιχνίδι που πρέπει να παίξεις καλά αν θέλεις να κερδίσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ