Νέντοβιτς : «Να είμαστε έτοιμοι για οποιοδήποτε εμπόδιο μας βάλει η ΤΣΣΚΑ» (vid)

Νέντοβιτς : «Να είμαστε έτοιμοι για οποιοδήποτε εμπόδιο μας βάλει η ΤΣΣΚΑ» (vid)

Όλα όσα είπαν Νεμάνια Νέντοβιτς και Λεωνίδας Κασελάκης για την αυριανή (6/11, 21:30) αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αύριο (6/11, 21:30) την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής της Euroleague και οι Νεμάνια Νέντοβιτς και Λεωνίδας Κασελάκης μιλούν από την πλευρά τους για το παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία ομάδα που έχει στόχο την κατάκτηση του τροπαίου. Ξέρουμε τις δυσκολίες του αγώνα, έχουμε μελετήσει τις αδυναμίες της ΤΣΣΚΑ. Είναι σημαντικό να επιβάλλουμε και να ελέγξουμε τον ρυθμό.

Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, η ομάδα είναι διαφορετική και έχει άλλη φιλοσοφία. Πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε τα μικρά πράγματα σωστά», εξήγησε ο Κασελάκης.

«Τα σουτ μπορούν να μας βοηθήσουν, αλλά η άμυνα μας πρέπει να είναι σε υψηλό επίπεδο, όπως με τη Φενέρ. Να είμαστε έτοιμοι για ό,τι εμπόδιο μας βάλουν», τόνισε ο Νέντοβιτς.

Και συμπλήρωσε, αναφορικά με την πανδημία και την covid-19: «Είναι μία κατάσταση που πρέπει να ζήσουμε, είναι μία περίεργη κατάσταση και το lockdown που έρχεται θα την κάνει δυσκολότερη. Αυτή είναι η ζωή μας και πρέπει να τη συνηθίσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ