Το καθοριστικό δίλεπτο που είδε ο Αταμάν

Το καθοριστικό δίλεπτο που είδε ο Αταμάν

Ο Τούρκος προπονητής μίλησε για τη νίκη της Αναντολού επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Η Εφές Αναντολού νίκησε 91-89 τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και και ο Εργκίν Αταμάν είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος. Ο Τούρκος προπονητής απέδωσε τα εύσημα στους παίκτες του:

«Ξεκινήσαμε το παιχνίδι πολύ καλά. Προετοιμάσαμε το νεαρό μας παίκτη, Ερτέν Γκαζί για να πιέσει τον Ουίλμπεκιν και τα πήγε πολύ καλά. Έπαιξε εξαιρετική άμυνα και σταματήσαμε τον Ουίλμπεκιν, όμως ο Μπράιαντ πήρε πρωτοβουλίες στην επίθεση κι έκανε ένα καλό παιχνίδι.

Ο αγώνας ήταν ισορροπημένος και από τη στιγμή που αποτύχαμε να σταματήσουμε τους περισσότερους περιφερειακούς της Μακάμπι στο πρώτο ημίχρονο, η άμυνα μας ήταν λάθος. Οι 38 από τους 50 πόντους που δεχτήκαμε, προήλθαν από τους περιφερειακούς.

Δεν τα παρατήσαμε όμως. Χρησιμοποιήσαμε πολύ καλά τον Μπομπουά και τον Μοερμάν στην επίθεση μας. Ο Πλάις ήθελε να παίξει παρότι ήταν τραυματίας και έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Είχαμε σχεδιάσει να παίξει 10-15 λεπτά κι έπαιξε 32 στο τέλος. Παίξαμε πολύ καλύτερα στα δύο τελευταία λεπτά του αγώνα και νικήσαμε. Αυτό είναι το μπάσκετ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ