Βιλερμπάν – Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης 53-66

Βιλερμπάν – Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης 53-66

Σε ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερο θέαμα και χαμηλό σκορ, η Ζενίτ πήρε το διπλό στην έδρα της Βιλερμπάν με 66-53.

Ένα παιχνίδι που θα θυμούνται λίγοι. Και για την ακρίβεια θα θυμάται μόνο η Ζενίτ που πήρε τη νίκη επί της Βιλερμπάν στη Γαλλία. Αμφότερες δεν «έβγαλαν»… μάτια με την απόδοση τους, αλλά το σύνολο του Τσάβι Πασκουάλ κατάφερε να φύγει με το διπλό στις αποσκευές του (53-66).

Το ματς

Βιλερμπάν και Ζενίτ πραγματοποίησαν μία από τις χειρότερες επιθετικά πρώτες περιόδου στην ιστορία της Euroleague. Με τη λήξη του α’ δεκαλέπτου το σκορ ήταν 10-11 και αυτός που ξεχώρισε μέχρι αυτό το σημείο ήταν ο Ματέους Πονίτσκα με 6 πόντους.

Στο ίδιο μοτίβο και η δεύτερη περίοδος. Εκείνος που έβρισκε σκορ για τους Ρώσους ήταν μόνο ο Όστιν Χόλινς, από την άλλη το σύνολο του Τι Τζέι Πάρκερ σκόραρε με το… σταγονόμετρο και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το… χαμηλό 21-28.

Ο Πασκουάλ είδε τον Γκουντάιτις να σκοράρει πέντε συνεχόμενους πόντους με την αρχή του δεύτερου μέρους, αλλά και τον Τόμας να βάζει δύο δίποντα με τη λήξη του για να μείνει μπροστά (37-44) η ομάδα του δέκα λεπτά πριν από το σφύριγμα της λήξης.

Η Βιλερμπάν στην τέταρτη και τελευταία περίοδο μπόρεσε να φέρει ως ένα βαθμό το ματς στα μέτρα της, βρέθηκε με το τρίποντο του Καουντί (52-55) μια ανάσα από την ισοφάριση, αλλά Τόμας, Πόιθρες και Μπαρόν έγραψαν τον επίλογο και έδωσαν το ροζ φύλλο στη Ζενίτ.

Εκείνος που ξεχώρισε από τους νικητές ήταν ο Ουίλ Τόμας που ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 14 πόντους και 7 ριμπάουντ, ενώ και ο Πόιθρες έδειξε τις ικανότητες του με 12 πόντους και επίσης 7 «σκουπίδια».

Από την άλλη πλευρά, ο Καουντί με 14 πόντους και 5 ριμπάουντ, αλλά και ο Φολ με 10 πόντους και 7 ριμπάουντ προσπάθησαν να δώσουν τη νίκη στη Βιλερμπάν, αλλά μάταια.

Τα δεκάλεπτα: 11-12, 21-28, 37-44, 53-66

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ