Βόβορας : «Μας έχουν πληγώσει οι τελευταίες ήττες»

Βόβορας : «Μας έχουν πληγώσει οι τελευταίες ήττες»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την Βαλένθια, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στην «διαβολοβδομάδα» της Euroleague, αρχίζοντας με την Βαλένθια. Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν τους Ισπανούς αύριο (17/11, στις 22:00) και ο Γιώργος Βόβορας αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο ματς. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε τα δυνατά σημεία των «νυχτερίδων» και παραδέχθηκε πως οι προηγούμενες ήττες έχουν πληγώσει την ομάδα.

Αναλυτικά είπε: «Η Βαλένθια είναι μια ομάδα που έχει εξαιρετική δημιουργία. Είναι πολύ καλή τόσο στο »πικ εν ρολ», όσο και στο χαμηλό ποστ. Πασάρει και προσπαθεί να εκτελέσει μέσα από το ζωγραφιστό, κυρίως με τους Κάλινιτς και Ντούμπλιεβιτς, άρα έχουμε μια σύνθετη δουλειά στο αμυντικό μας κομμάτι καθώς είμαστε υποχρεωμένοι να αντιμετωπίσουμε παίκτες με μεγάλο ταλέντο στο σκοράρισμα αλλά και την δημιουργία».

Στην συνέχεια είπε: «Μας έχουν πληγώσει οι τελευταίες ήττες απέναντι σε καλές ομάδες όπου πολεμήσαμε για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Ωστόσο, δεν υπάρχει χρόνος για το χθες, έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη εβδομάδα με δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια εκτός έδρας, πρέπει να συγκεντρωθούμε και να αφοσιωθούμε σε αυτά»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ