Πονσαρνάου : «Δεν θα παίξει ο Βαν Ρόσομ, αθλητική ομάδα ο Παναθηναϊκός»

Πονσαρνάου : «Δεν θα παίξει ο Βαν Ρόσομ, αθλητική ομάδα ο Παναθηναϊκός»

Ο Ζάουμε Πονσαρνάου μίλησε για το ματς με τον Παναθηναϊκό και τόνισε ότι η Βαλένθια θα αγωνιστεί στο αυριανό ματς χωρίς τον Βαν Ρόσομ.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στην Ισπανία τη Βαλένθια την Τρίτη (17/11, 22:00) στο πρώτο ματς της δεύτερης διαβολοβδομάδας στη Euroleague και ο Ζάουμε Πονσαρνάου σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο ματς.

Ο προπονητής των νυχτερίδων αφού ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Βαν Ρόσομ, αλλά και των Σάστρε και Μαρίνκοβιτς, τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ αθλητική ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αντιμετωπίζουμε μια αθλητική ομάδα, που είναι καλή στο ανοιχτό γήπεδο και διαθέτει μεγάλα κορμιά. Διαθέτουν παίκτες ικανούς να δημιουργήσουν για τους εαυτούς τους και τους υπολοίπους. Θα πρέπει να είμαστε πολύ δυνατοί στην άμυνα από το πρώτο λεπτό, αλλά και να είμαστε έτοιμοι να προσαρμοστούμε σε κάθε συνθήκη από την αντίπαλη άμυνα για να πάρουμε πλεονέκτημα», τόνισε ο Ισπανός τεχνικός.

Παράλληλα αναφέρθηκε στα προβλήματα τραυματισμών. «Ο Βαν Ρόσομ είναι ουσιαστικά εκτός για το ματς της Τρίτης. Έχει έναν ερεθισμό στο γόνατο και χρειάζεται προσοχή. Θα λείψουν ξανά οι Μαρίνκοβιτς και Σάστρε. Δυστυχώς είναι πολύ δύσκολο να αποκτήσουμε χημεία όταν έχουμε διαρκώς σημαντικές απουσίες. Χρειαζόμαστε προπονήσεις και παιχνίδια με τους παίκτες που αποτελούν σημεία αναφοράς για μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ