Στον… αέρα τα παιχνίδια του Ολυμπιακού με Μπαρτσελόνα και Βιλερμπάν

Στον… αέρα τα παιχνίδια του Ολυμπιακού με Μπαρτσελόνα και Βιλερμπάν

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και τρίτο κρούσμα κορωνοϊού στην ομάδα και το ταξίδι του για Βαρκελώνη και Λιόν είναι άγνωστο αν θα πραγματοποιηθεί.

Ο Ολυμπιακός έχει «χτυπηθεί» κι αυτός από τον κορωνοϊό με τους ερυθρόλευκους τις τελευταίες μέρες να ανακοινώνουν τρία κρούσματα. Οι Πειραιώτες μπαίνουν σε ρυθμούς «διαβολοβδομάδας» στη Euroleague, καθώς έχουν διπλό ταξίδι σε Βαρκελώνη και Λιόν για να αντιμετωπίσουν Μπαρτσελόνα και Βιλερμπάν, όμως με τα τωρινά δεδομένα όλα είναι ανοιχτά.

Ο Ολυμπιακός αύριο είναι να «πετάξει» για την Βαρκελώνη όπου την Τετάρτη (18/11) κοντράρεται με την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και του Νικ Καλάθη, όμως η έξαρση κρουσμάτων δεν αποκλείεται να οδηγήσει ακόμη και σε αναβολή του ταξιδιού και ταυτόχρονα του ματς.

Η ομάδα και όλα τα μέλη της υποβλήθηκαν σήμερα σε νέα τεστ και εν αναμονή των απαντήσεων των εξετάσεων τα πάντα είναι στον… αέρα. Ο Ολυμπιακός είναι σε συνεχή επικοινωνία με την Ευρωλίγκα και τον ΕΟΔΥ, συνεχίζει να τηρεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και από τα αποτελέσματα των σημερινών τεστ, θα κριθούν τα πάντα.

Μέχρι το βράδυ θα είναι ξεκάθαρο τι μέλλει γενέσθαι με τα ματς με Μπαρτσελόνα και Βιλερμπάν, αφού εφόσον ο Ολυμπιακός δεν ταξιδέψει για την Ισπανία θα αναβληθούν και τα δυο παιχνίδια.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν λίγες εβδομάδες κάτι ανάλογο συνέβη και με τον Παναθηναϊκό, αφού ο ΕΟΔΥ δεν επέτρεψε στην ομάδα πάει στην Αγία Πετρούπολη για το ματς με την Ζενίτ, έχοντας δύο κρούσματα, καθώς υπήρχε φόβος να εμφανιστεί και άλλο κρούσμα επί ρωσικού εδάφους και να μείνει σε καραντίνα εκεί για 14 μέρες.

Οι ελληνικές αρχές φοβούνται την διασπορά του ιού και για αυτό δεν αποκλείεται να οδηγηθεί σε αναβολή η «διαβολοβδομάδα» για τους Πειραιώτες. Τέλος να υπενθυμίσουμε ότι για να γίνει κανονικά ένα ματς Euroleague πρέπει να είναι διαθέσιμοι οκτώ παίκτες από μια ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ