Τέταρτο κρούσμα κορωνοϊού στον Ολυμπιακό!

Τέταρτο κρούσμα κορωνοϊού στον Ολυμπιακό!

Οι Ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν ότι και τέταρτο μέλος τους βρέθηκε θετικό στον Covid-19 - Αναβλήθηκαν τα παιχνίδια με Μπαρτσελόνα (18/11) και Βιλερμπάν (20/11).

Συνεχίζεται η διασπορά του κορωνοϊού στο εσωτερικό του μπασκετικού Ολυμπιακού, με τους Πειραιώτες το βράδυ της Δευτέρας (16/11) να γνωστοποιούν ότι και τέταρτο μέλος τους βρέθηκε θετικό στον Covid-19. Όπως αναφέρουν μάλιστα στην ανακοίνωσή τους «όπως τα τρία προηγούμενα, έτσι και το νέο επιβεβαιωμένο κρούσμα απομονώθηκε και ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ».

Το τέταρτο κρούσμα κορωνοϊού που ανιχνεύθηκε στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο οδήγησε την Ευρωλίγκα στην απόφαση να αναβάλει τους αγώνες με Μπαρτσελόνα και Βιλερμπάν, που ήταν προγραμματισμένοι γι’ αυτή την εβδομάδα. Οι Πειραιώτες είχαν δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις, αρχικά με τους Καταλανούς στις 18/11 και στη συνέχεια με τους Γάλλους; στις 20/11. Οι δύο αγώνες, ωστόσο, αναβλήθηκαν και θα επαναπρογραμματιστούν σε άλλες ημερομηνίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει πως βρέθηκε και τέταρτο μέλος της ομάδας θετικό στον Covid-19.

Όπως τα τρία προηγούμενα, έτσι και το νέο επιβεβαιωμένο κρούσμα απομονώθηκε και ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Η ενημέρωση της Euroleague αναφέρει:

«Η EuroLeague Basketball ανακοινώνει τις ακόλουθες αλλαγές στο καλεντάρι σε ό,τι αφορά τη regular season 2020-21.

Η αναμέτρηση Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός που επρόκειτο να διεξαχθεί την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου, αναβλήθηκε. Ο Ολυμπιακός αιτήθηκε την αναβολή του αγώνα λόγω της εθνικής νομοθεσίας που επιβάλλει μέτρα καραντίνας στην ομάδα, η οποία την αφήνει χωρίς τον μίνιμουμ αριθμό των οκτώ διαθέσιμων παικτών που απαιτούνται για να αγωνιστεί.

Η αναμέτρηση Βιλερμπάν– Ολυμπιακός που επρόκειτο να διεξαχθεί την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου, αναβλήθηκε. Ο Ολυμπιακός αιτήθηκε την αναβολή του αγώνα λόγω της εθνικής νομοθεσίας που επιβάλλει μέτρα καραντίνας στην ομάδα, η οποία την αφήνει χωρίς τον μίνιμουμ αριθμό των οκτώ διαθέσιμων παικτών που απαιτούνται για να αγωνιστεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ