Μιλουτίνοφ : «Τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου στον Ολυμπιακό»

Μιλουτίνοφ : «Τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου στον Ολυμπιακό»

Ευγνώμων για όλα όσα του προσέφερε ο Ολυμπιακός δήλωσε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο πλέον σέντερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας δήλωσε πως πέρασε τα καλύτερα χρόνια της ζωής του στους «ερυθρόλευκους», μίλησε για το νέο του ξεκίνημα στην Ρωσία, ενώ αναφέρθηκε και στην περιπέτεια του με τον κορωνοϊό.

Αναλυτικά, ο 25χρονος άσος μίλησε για:

-την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό: «Είμαι καλά. Η ασθένεια δεν ήταν από μόνη της δύσκολη, αλλά το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν να είσαι σε απομόνωση για τόσο καιρό. Παρότι είχα κάθε δυνατή υποστήριξη από την ομάδα και παρόλο που έκανα ασκήσεις στο σπίτι, είναι δύσκολο να ξαναβρείς τη φόρμα σου. Τα πρώτα ματς ήταν δύσκολα για μένα και ακόμη πιστεύω πως δεν είμαι στο 100%».

-την πρόταση της ΤΣΣΚΑ: «Η προσφορά ήταν σούπερ, γιατί ήρθε από ένα μεγάλο κλαμπ. Η ΤΣΣΚΑ είχε ενδιαφερθεί και πέρσι και είχε έρθει τώρα η ώρα για να κάνω το επόμενο βήμα. Μου άρεσε πολύ στον Ολυμπιακό, αλλά ήδη απολαμβάνω τη ζωή και το μπάσκετ στη Μόσχα. Η ΤΣΣΚΑα δουλεύει στο υψηλότερο επίπεδο».

-το πόσο τον βοήθησε ο Ολυμπιακός: «Ήταν τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου μέχρι τώρα. Ο Ολυμπιακός είναι ένα μεγαθήριο της Ευρώπης, αυτό τα λέει όλα. Είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ σε μια ομάδα νικήτρια, να αγωνιστώ δίπλα σε μεγάλους σταρ και υπό τις οδηγίες σπουδαίων προπονητών. Ήταν μια φανταστική διδακτική εμπειρία. Σίγουρα οι κόουτς Σφαιρόπουλος και Μπλατ έπαιξαν τεράστιο ρόλο στην εξέλιξή μου, θα μπορούσα να τους αποκαλώ δασκάλους μου».

-τις πρώτες εντυπώσεις από την ΤΣΣΚΑ: «Όλα είναι σε τοπ επίπεδο. Μου αρέσει πολύ. Είχαμε τις δυσκολίες στο χτίσιμο μας νέας ομάδας που έχει στόχο τίτλους και αυτό πολλές φορές συναντά αρκετά εμπόδια. Όπως όμως λέει και ο κόουτς μας, κάθε δυσκολία είναι και μια ευκαιρία. Πάνω σε αυτό προσπαθούμε να χτίσουμε».

-τον Δημήτρη Ιτούδη και ποιος παίκτης τον έχει εντυπωσιάσει: «Ο κόουτς έχει μεγάλη γνώση για το μπάσκετ. Είναι αυτός που θέλει να καταλάβει τους παίκτες και να τον καταλάβουν κι εκείνοι. Επίσης μιλά πολύ καλά σερβικά και μπορούμε να συνεννοούμαστε πιο εύκολα. Όσο για τους συμπαίκτες μου, έχουμε τόσους πολλούς σπουδαίους εδώ. Το καλό είναι πως γνωρίζω τον Ντάνι (Χάκετ) και τον Γιάνις (Στρέλνιεκς) από τον Ολυμπιακό».

-τις διαφορές μεταξύ Βελιγραδίου, Αθήνας και Μόσχας: «Το Βελιγράδι ήταν η αρχή για μένα. Είναι η πατρίδα μου, το πρώτο βήμα. Στον Ολυμπιακό, στην Αθήνα, έκανα ένα βήμα μπροστά στο κορυφαίο επίπεδο. Η Μόσχα είναι μια νέα ευκαιρία για μένα. Και οι τρεις πόλεις είναι ξεχωριστές από πολλές απόψεις για μένα».

-το αν το ΝΒΑ είναι το επόμενο βήμα: «Είμαι ακόμη 25, ελπίζω να έχω μια μακρά καριέρα μπροστά μου. Δεν θέλω να κοιτάζω πολύ μακριά. Είμαι χαρούμενος στην ΤΣΣΚΑ τώρα και θα κάνω ό,τι μπορώ για να κερδίσουμε όσα περισσότερα μπορούμε».

-τη διακοπή της περσινής Ευρωλίγκας: «Πιστεύω πως ήταν σωστή απόφαση, γιατί κανείς δεν ήξερε πώς θα διαχειριστεί τη νέα πραγματικότητα. Δεν υπήρχαν πρωτόκολλα, οι χώρες είχαν αρχίσει να κλείνουν η μία μετά την άλλη».

-το αν υπήρχε ενδιαφέρον από Αρμάνι: «Κάθε σεζόν ακούω και μια διαφορετική ομάδα να ενδιαφέρεται για μένα. Δεν θέλω να σκέφτομαι σενάρια. Έκανα τις επιλογές μου και είμαι χαρούμενος με το πού βρίσκομαι τώρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ