Βόβορας : «Δύσκολο να κερδίσεις εκτός έδρας με 19 λάθη»

Βόβορας : «Δύσκολο να κερδίσεις εκτός έδρας με 19 λάθη»

Στα 19 λάθη των παικτών του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Γιώργος Βόβορας μετά την ήττα από τη Βαλένθια στη «Λα Φοντέτα» (95-83).

Στα λάθη που έκαναν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού οι παίκτες του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Γιώργος Βόβορας μετά την ήττα του «τριφυλλιού» από τη Βαλένθια στην Ισπανία (95-83).

Ο προπονητής των Πράσινων υποστήριξε πως με τέτοιο αριθμό λαθών δεν μπορείς να κερδίσεις ένα εκτός έδρας παιχνίδι, ενώ στη συνέχεια υποστήριξε πως τα τρίποντα των «Νυχτερίδων» ήταν ανασταλτικός παράγοντας για να φύγει ο Παναθηναϊκός με το «διπλό».

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός:

«Ξέραμε από την αρχή ότι έπρεπε να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα στην επίθεση με σπουδαίο ταλέντο που μπορεί να σκοράρει από κοντά και μακριά. Το να ελέγξουμε τα λάθη μας ήταν το πιο αδύναμο σημείο μας, κάναμε 19 λάθη. Είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις ένα εκτός έδρας παιχνίδι έτσι. 

Στα πρώτα 30 λεπτά ήταν κλειστό παιχνίδι. Είχαμε ευκαιρία να κερδίσουμε. Στο τέταρτο δεκάλεπτο η Βαλένθια σκόραρε πολλά τρίποντα, είχε καλές επιλογές στην επίθεση, βρήκε ρυθμό και ήταν δύσκολο για εμάς να επιστρέψουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ