Βόβορας : «Δεν μπορούσαμε να ακολουθήσουμε τη Μπασκόνια όταν βρήκε ρυθμό»

Βόβορας : «Δεν μπορούσαμε να ακολουθήσουμε τη Μπασκόνια όταν βρήκε ρυθμό»

Μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Μπασκόνια (93-72), ο Γιώργος Βόβορας τόνισε πως οι παίκτες του στα τελευταία λεπτά δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν τον ρυθμό των γηπεδούχων.

Στο γεγονός πως ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το ρυθμό της Μπασκόνια στη τέταρτη περίοδο στάθηκε ο Γιώργος Βόβορας μετά την ήττα του «τριφυλλιού» από τους Βάσκους (93-72). Ο Έλληνας προπονητής εν συνεχεία, υπογράμμισε πως η ομάδα του δεν ήταν ανταγωνιστική για 40 λεπτά, γεγονός που δεν έβαλε πίεση στον αντίπαλο.

Αναλυτικά όσα είπε ο κόουτς των Πράσινων μετά τη λήξη του παιχνιδιού:

Αρχικά τόνισε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού: «Δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί στην ενέργεια για 40 λεπτά. Η Μπασκόνια βρήκε ρυθμό και ήταν δύσκολο να αμυνθούμε. Στην τρίτη περίοδο παλέψαμε αλλά στην τέταρτη όταν πήραν το προβάδισμα δεν μπορούσαμε να ακολουθήσουμε το παιχνίδι».

Ενώ μίλησε και για τις συνεχόμενες ήττες στη διοργάνωση: «Είναι μια δύσκολη σεζόν. Η απάντηση είναι μία. Να δουλεύεις περισσότερο, να μάχεσαι περισσότερο. Στη Euroleague πρέπει να καταλάβουμε πως δεν πρέπει να έχουμε κακές στιγμές για 3-4 λεπτά συνεχόμενα. Αν έχουμε κακές στιγμές η αντίπαλη ομάδα θα πάρει προβάδισμα. Η Μπασκόνια το έκανε στην τέταρτη περίοδο. Πρέπει να έχουμε την ίδια νοοτροπία για 40 λεπτά. Είναι ο μόνος τρόπος να κερδίσουμε και να βάλουμε την πίεση στον αντίπαλο»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ