Στρέλνιεκς : «Η στιγμή να δείξω ότι μπορώ να παίξω καλά»

Στρέλνιεκς : «Η στιγμή να δείξω ότι μπορώ να παίξω καλά»

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς στάθηκε στη δική του απόδοση αλλά και στον τρόπο που πρέπει να αντιδράσει η ομάδα του απέναντι στην Φενέρμπαχτσε.

Για το ότι πρέπει να επανέλθει στα επίπεδα που όλοι τον γνώρισαν, τόνισε ο ίδιος ο Γιάνις Στρέλνιεκς, κατά την ανοιχτή προπόνηση του Ολυμπιακού την Τετάρτη στο ΣΕΦ.

Αρχικά για την ομάδα του και το παιχνίδι με τη Φενέρ είπε «Ηταν τρεις δύσκολες εβδομάδες για εμάς και είμαστε ως ένα σημείο τυχεροί που είχαμε τόσα παιχνίδια μέσα στην εβδομάδα γιατί έχουμε την ευκαιρία να επανέρθουμε, να ανακάμψουμε και να βρούμε ξανά το ρυθμό μας».

Ταυτόχρονα, σχετικά με το πόσο εύκολο είναι να επανέλθει η ομάδα του μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, δήλωσε: «Δεν ήταν μόνο αυτή η ήττα. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό, όπως και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό αλλά και τα προηγούμενα που δεν ήμασταν στο επίπεδο που θέλαμε. Ακόμα έχουμε τον τρόπο να βελτιωθούμε και τώρα είναι η ώρα για να δείξουμε το καλύτερο μπάσκετ που μπορούμε. Πρέπει να σταματήσουμε τις… χαζές ήττες και μπορούμε να επανέρθουμε

Αναφορικά με τον ίδιο, ο Λετονός γκαρντ είπε: «Πρέπει να επανέλθω γιατί επίσης δεν παίζω καλά τις τελευταίες εβδομάδες και στα επίπεδα μου. Είναι η στιγμή για να δείξω ότι ακόμα μπορώ να παίξω μπάσκετ οπότε οφείλω να επιστρέψω στη φόρμα που πρέπει. Και θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα μου αύριο» ενώ πρόσθεσε για τη χημεία μαζί με τον Σπανούλη: «Είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα πάλι. Πρέπει να βρούμε και πάλι πώς να παίξουμε μαζί. Ο Σπανούλης είναι ο ηγέτης μας και οφείλουμε να τον βοηθήσουμε. Είναι μία δύσκολη ερώτηση και εγώ πρέπει να βρω τον ρόλο μου στην ομάδα ξανά και τον τρόπο για να την βοηθήσω και να κάνω ότι καλύτερο μπορώ».

Τέλος για το αν μπορεί να παίξει καλύτερα ο Ολυμπιακός από ότι έπαιξε στην Τουρκία, δεδομένου ότι η Φενέρ προέρχεται από 5 σερί νίκες, υποστήριξε: «Εννοείται είναι η περίοδος που όλες οι ομάδες παίζουν το καλύτερό τους μπάσκετ. Σίγουρα θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι αυτό από ότι στην Τουρκία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ