«Ξεμούδιασμα» για τον Ολυμπιακό κόντρα στο Μεσολόγγι (pics)

«Ξεμούδιασμα» για τον Ολυμπιακό κόντρα στο Μεσολόγγι (pics)

Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε το Μεσολόγγι στο ΣΕΦ σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη χωρίς να κρατηθεί σκορ, με τον άμεσο συνεργάτη του Μπαρτζώκα, Χρήστο Παππά να καθοδηγεί τους ερυθρόλευκους.

Ο Ολυμπιακός έδωσε φιλικό παιχνίδι με το Μεσολόγγι στο ΣΕΦ. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είχε την ευκαιρία να πατήσει και πάλι παρκέ και να βρει ρυθμό, μετά την απραξία της προηγούμενης εβδομάδας λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού.

Οι Πειραιώτες παρατάχθηκαν χωρίς τους τέσσερις παίκτες που βρέθηκαν θετικοί και δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι με την Μπασκόνια, με τον κόουτς Μπαρτζώκα να μην κάθεται στον πάγκο, αλλά να δίνει το χρίσμα στον Χρήστο Παππά να καθοδηγήσει την ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη σημερινή αναμέτρηση προπονητικού χαρακτήρα, ο 55άχρονος τεχνικός των ερυθρόλευκων έδωσε την ευκαιρία στον άμεσο συνεργάτη του να αναλάβει να οδηγήσει στο φιλικό τον Ολυμπιακό.

Ο Μπαρτζώκας έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στον Παππά και φυσικά οι παίκτες τον αντιμετωπίζουν με πολύ μεγάλο σεβασμό και εκτίμηση, ενώ στα σημαντικά είναι επίσης ότι έπειτα από απόφαση των δύο ομάδων, δεν κρατήθηκε σκορ στο παιχνίδι.

Δείτε και την ανάρτηση του Ολυμπιακού για το φιλικό με το Μεσολόγγι:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ