Ο Ιταλός τεχνικός της γερμανικής ομάδας αναλύοντας την αναμέτρηση με τους Πράσινους, στάθηκε στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός διαθέτει ψηλούς παίκτες στις θέσεις «1» και «3» και έκανε ειδική μνεία στον Γιώργο Παπαγιάννη.
«Ο Παπαγιάννης είναι μεγαλόσωμος και την ίδια στιγμή δεν είναι αργός. Θα είναι μία πρόκληση για την άμυνά μας», ανέφερε μεταξύ άλλων.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Ο Παναθηναϊκός έρχεται από μία κακή ήττα και αυτό δεν είναι καλό για εμάς. Ξέρουν τι χρειάζεται να κάνουν σε αυτό το επίπεδο, οπότε περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι. Έχουν ψηλούς παίκτες στις θέσεις “1” και “3” και θα μας αναγκάσουν να το αντιμετωπίσουμε αυτό και θα πρέπει να είμαστε πολύ πειθαρχημένοι στην επίθεση. Ο Παπαγιάννης είναι μεγαλόσωμος και την ίδια στιγμή δεν είναι αργός. Θα είναι μία πρόκληση για την άμυνά μας», ήταν τα λόγια του Ιταλού κόουτς.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Βαθμολογία Euroleague: 7ος ο Ολυμπιακός, στο 7-13 ο Παναθηναίκός (pic)
Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 94-78 της Χίμκι στο ΟΑΚΑ και βρίσκεται πλέον στο 7-13, φτάνοντας τον Ερυθρό Αστέρα και την Άλμπα Βερολίνου. Δείτε πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία της Euroleague.
Κόντρα στην Χίμκι είχε 29 πόντους και 42 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης - Η καλύτερη επίδοσή του μέχρι τώρα ήταν στο ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στις 3/1/2020, με 25 πόντους και 34 μονάδες στο ranking.
Ζωντανή για την οκτάδα με σούπερ Ντόρσεϊ η Μακάμπι (86-84)
Η Μακάμπι Τελ Αβίβ επικράτησε με 86-84 της Ρεάλ Μαδρίτης έχοντας σε σπουδαία βραδιά τον Τάιλερ Ντόρσεϊ (30π.) και συνεχίζει να ελπίζει για είσοδο στην οκτάδα.
Παπαπέτρου και Παπαγιάννης απουσίαζαν, αλλά Μήτογλου (29 π.) και Νέντοβιτς (21 π.) έκαναν... όργια, με τον Παναθηναϊκό να βρίσκει σκορ απ' όλους τους παίκτες που πάτησαν παρκέ και να επικρατεί άνετα με 94-78 της Χίμκι στο ΟΑΚΑ. Πρώτη ευρωπαϊκή νίκη για τον Κάτας.