Τρινκιέρι : «Πρόκληση για την άμυνά μας ο Παπαγιάννης»

Τρινκιέρι : «Πρόκληση για την άμυνά μας ο Παπαγιάννης»

Ο τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου μίλησε για την αναμέτρηση με τους Πράσινους και έκανε ειδική μνεία στον Γιώργο Παπαγιάννη.

Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (27/11, 21:00) για την 11η αγωνιστική της Ευρωλίγκας αναφέρθηκε ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Ανδρέα Τρινκιέρι.

Ο Ιταλός τεχνικός της γερμανικής ομάδας αναλύοντας την αναμέτρηση με τους Πράσινους, στάθηκε στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός διαθέτει ψηλούς παίκτες στις θέσεις «1» και «3» και έκανε ειδική μνεία στον Γιώργο Παπαγιάννη.

«Ο Παπαγιάννης είναι μεγαλόσωμος και την ίδια στιγμή δεν είναι αργός. Θα είναι μία πρόκληση για την άμυνά μας», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο Παναθηναϊκός έρχεται από μία κακή ήττα και αυτό δεν είναι καλό για εμάς. Ξέρουν τι χρειάζεται να κάνουν σε αυτό το επίπεδο, οπότε περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι. Έχουν ψηλούς παίκτες στις θέσεις “1” και “3” και θα μας αναγκάσουν να το αντιμετωπίσουμε αυτό και θα πρέπει να είμαστε πολύ πειθαρχημένοι στην επίθεση. Ο Παπαγιάννης είναι μεγαλόσωμος και την ίδια στιγμή δεν είναι αργός. Θα είναι μία πρόκληση για την άμυνά μας», ήταν τα λόγια του Ιταλού κόουτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ