Πασκουάλ : «Ποτέ δεν είναι εύκολο να παίζεις στην έδρα της Μπάμπεργκ»

Πασκουάλ : «Ποτέ δεν είναι εύκολο να παίζεις στην έδρα της Μπάμπεργκ»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Τσάβι Πασκουάλ σε δηλώσεις του ενόψει της αυριανής (2/2) αναμέτρησης με την Μπάμπεργκ αναφέρθηκε στη δυσκολία της έδρας.

Ο Παναθηναϊκός αναχωρεί σήμερα για τη Γερμανία όπου αύριο (2/2, 21:00) θα αντιμετωπίσει την Μπάμπεργκ για την 21η αγωνιστική της Euroleague. Ο προπονητής του τριφυλλιού, Τσάβι Πασκουάλ λίγο πριν η αποστολή φύγει για τη Βαμβέργη, μίλησε για την αναμέτρηση.

Ο Ισπανός κόουτς των πρασίνων τόνισε τη δυσκολία του ματς ειδικά σε μια έδρα που δεν περνάει εύκολα η καθεμιά ομάδα. «Δεν είναι ποτέ εύκολο όταν παίζεις εκεί. Είναι εξαιρετική ομάδα, παίζει πολύ καλά στην επιθεση, ενώ τώρα είναι καλοί και στην άμυνα, με καλή τακτική. Πρέπει να κάνουμε το ίδιο, είμαστε έτοιμοι για μία δύσκολη βραδιά. Όταν βρούμε την ευκαιρία να πάρουμε το ματς πρέπει να την εκμεταλλευτούμε», είπε αρχικά ο Πασκουάλ.

Αναφορικά με την ενέργεια της ομάδας με τους παίκτες που έρχονται από τον πάγκο ανέφερε ότι «πάντα έχουμε την φιλοσοφία ότι όσοι περισσότεροι παίκτες βοηθούν τόσο το καλύτερο. βοηθήσουν. Ελπίζω ότι θα το κάνουν και στο επόμενο παιχνίδι».

Ακόμη, ο Τσάβι Πασκουάλ αναφέρθηκε και στις ανατροπές της Μπάμπεργκ τονίζοντας: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, αλλά παίζουν καλά όλη τη σεζόν εντός έδρας. Μερικές φορές χάνουν τον δρόμο τους, όχι επειδή παίζουν άσχημα αλλά επειδή δεν είναι αποτελεσματικοί. Όμως παίζουν 40 λεπτά με τον ίδιο τρόπο, ψάχνοντας την έξτρα πάσα, το επιθετικό ριμπάουντ και τον αιφνιδιασμό. Έχουν αρχές στην επίθεση και είναι σημαντικό να ελέγξουμε το παιχνίδι, πρέπει πάντα να παίζουμε επί 40 λεπτά. Μερικές φορές ένα ματς είναι διαφορετικό αλλά το πιο σημαντικό είναι να ακολουθήσουμε το πλάνο και αν το κάνουμε θα έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ