Γκιστ : «Θέλουμε το πλεονέκτημα έδρας για να πάμε Final 4»

Γκιστ : «Θέλουμε το πλεονέκτημα έδρας για να πάμε Final 4»

Τον κύριο στόχο του Παναθηναϊκού επεσήμανε σε δηλώσεις του ο Τζέιμς Γκιστ λίγο πριν η αποστολή αναχωρήσει για τη Γερμανία ενόψει του αυριανού ματς με την Μπάμπεργκ.

Ο Τζέιμς Γκιστ έκανε δηλώσεις στην κάμερα της NOVA προτού η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχωρήσει για τη Γερμανία όπου οι πράσινοι θα αντιμετωπίσουν την Μπάμπεργκ (2/2, 21:00) για την 21η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Αμερικανός άσος του τριφυλλιού τόνισε ότι ο πρωταρχικός στόχος της ομάδας είναι το πλεονέκτημα της έδρας προκειμένου να προκριθεί στο Final 4.

Ο Γκιστ αρχικά ανέφερε: «Σίγουρα η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση. Έχουμε παίκτες με ταλέντο και ποιότητα, κάποιοι μπορεί να μην έχουν μεγάλη εμπειρία από την Euroleague αλλά παίζουν καλά και έχουν και κάνει ένα βήμα μπροστά. Είναι σημαντικοί παράγοντες που μπορούν να σε οδηγήσουν στη νίκη. Η Μπάμπεργκ είναι πολύ καλή ομάδα, παίζει καλά, έχει ποιότητα και πάντα μου άρεσε να βλέπω πώς μοιράζει τη μπάλα. Πρέπει να την πάρουμε στα σοβαρά».

Ακόμη, πρόσθεσε ότι «είμαστε καλά, η χημεία είναι πολύ καλή. Βρισκόμαστε στο σημείο της σεζόν όπου αποδεικνύεις που μπορείς να φτάσεις. Δεν θέλουμε μόνο συμμετοχή στα playoffs αλλά να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας. Οι επόμενοι μήνες θα είναι καθοριστικοί αλλά είμαστε σε καλό δρόμο».

Σχετικά με τον τρόπο να ξεπεράσει φέτος ο Παναθηναϊκός τα playoffs επεσήμανε: «Έχουμε την φιλοδοξία να πάμε στο Final Four, αλλά στο top επίπεδο του ευρωπαϊκού μπάσκετ δεν μπορείς να κάνεις σχέδια. Πρέπει να κάνεις αυτό που ξέρεις καλύτερα και η προπόνηση σε βελτιώνει. Είμαστε σε καλή κατεύθυνση. Έχω εμπειρία από playoffs και πρέπει να τα παίρνεις στα σοβαρά. Έχει σημασία και ο αντίπαλος που θα αντιμετωπίσεις, μερικές ομάδες μπορεί να μην σου ταιριάζουν. Πέρσι παίξαμε με την ομάδα που κατέκτησε το τρόπαιο. Κάθε χρονιά είναι διαφορετική και πρέπει να έχουμε νοοτροπία νικητή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ