Ολυμπιακός : Κόντρα και στις απουσίες για την 6η νίκη

Ολυμπιακός : Κόντρα και στις απουσίες για την 6η νίκη

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα φιλοξενεί στο ΣΕΦ (21:00, Novasports 2) την Μπασκόνια, ψάχνοντας την 6η νίκη του στην εφετινή Euroleague.

Δύσκολη αποστολή για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρολεύκους», να υποδέχονται στο ΣΕΦ (21:00, Novasports 2) την Μπασκόνια για την 11η αγωνιστική της Euroleague.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, προέρχται από αποχή δύο εβδομάδων, καθώς χτυπήθηκε από τον κορωνοϊό. Οι αναμετρήσεις της προηγούμενης εβδομάδας με Μπαρτσελόνα και Βιλερμπάν αναβλήθηκαν, με τον Ολυμπιακό να έχει ως τελευταίο ματς την αναμέτρηση της 12ης Νοεμβρίου κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου.

Οι «ερυθρόλευκοι« βρίσκονται στην 7η θέση της κατάταξης με ρεκόρ 5-3 και έχουν να αντιμετωπίσουν εκτός της Μπασκόνια και τις πολλές απουσίες. Εκτός του τραυματία Άαρον Χάρισον, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν υπολογίζει σε τέσσερις παίκτες που έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό.

Όπως αποκάλυψε ο κόουτς της ομάδας, οι απουσίες εντοπίζονται κυρίως στην Front line: «Η front line είναι εξαιρετικά περιορισμένη. Κάποιοι παίκτες θα ανέβουν μία θέση για να βγουν τα λεπτά. Έχουν μπει στην προπόνηση παιδιά από την δεύτερη ομάδα, μας έχουν βοηθήσει πολύ. Έχουμε καιρό να παίξουμε παιχνίδι. Μία εβδομάδα δεν κάναμε προπόνηση λόγω της καραντίνας και των κρουσμάτων. Το φιλικό μας βοήθησε, αλλά παραμένει πρόβλημα το γεγονός πως δεν έχουμε παιχνίδια στα πόδια μας» ανέφερε ο τεχνικός των Πειραιωτών.

Από την πλευρά τους, οι Βάσκοι, με ρεκόρ 4-5, βρίσκονται στη 11η θέση και προέρχονται από την ήττα από τη Ζενίτ σε εξ αναβολής αγώνα τη Δευτέρα. Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, με την Μπασκόνια να έρχεται πάνοπλη στο ΣΕΦ.

Να σημειωθεί, πως ο Ολυμπιακός έχει ως σύμμαχο και την παράδοση. Ο αποψινός, είναι ο 41ος αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων στην ιστορία τους στην Ευρωλίγκα, με τους «ερυθρόλευκους» να προηγούνται 24-16 στις νίκες συνολικά. Ως γηπεδούχοι, δε, έχουν ρεκόρ 17-3. Η τελευταία τους ήττα ήταν τον Απρίλιο του 2007.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ