Τέλος και επίσημα από τη Ρεάλ ο Καμπάτσο

Τέλος και επίσημα από τη Ρεάλ ο Καμπάτσο

Παρελθόν και τυπικά από τη Ρεάλ Μαδρίτης αποτελεί ο Φακούντο Καμπάτσο, με τη βασίλισσα να ανακοινώνει επισήμως την αποχώρηση του.

Ο Φακούντο Καμπάτσο ήταν γνωστό εδώ και αρκετό καιρό πως ψαχνόταν για το NBA και πως περίμενε αργά ή γρήγορα πρόταση από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού για να συνεχίσει στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.

Έτσι και έγινε αφού όπως όλα δείχνουν ο Αργεντινός σταρ της βασίλισσας συμφώνησε στη Free Agency με τους Ντένβερ Νάγκετς και θα κάνει το όνειρο του πραγματικότητα.

Μάλιστα μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στο παιχνίδι με την Μανρέσα για την ACB, όπου όλοι τον αποχαιρετούσαν πλέον είναι και επίσημο. Η Ρεάλ έκανε γνωστή την συμφωνία της με τον Καμπάτσο για την λήξη της συνεργασίας τους και πλέον είναι ένα βήμα μακριά από τους Ντένβερ Νάγκετς.

Αυτό σημαίνει πως η Ρεάλ θα εισπράξει και ένα πολύ μεγάλο ποσό από τους Νάγκετς, ως ρήτρα αποδέσμευσης, ενώ για να γίνει η μεταγραφή και να πέσει η ρήτρα ο Καμπάτσο αγωνιζόταν μέχρι τώρα στη σεζόν χωρίς να πληρώνεται.

Οι Μαδριλένοι στην ανακοίνωσή τους τον ευχαριστούν για την υποδειγματική του συμπεριφορά και την αφοσίωσή του όλα αυτά τα χρόνια που φόρεσε την φανέλα της ομάδας, με την οποία κατέκτησε 11 τρόπαια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ