Βόβορας : «Πρέπει να παίξουμε με ενέργεια κόντρα στην Μπάγερν»

Βόβορας : «Πρέπει να παίξουμε με ενέργεια κόντρα στην Μπάγερν»

Ο Γιώργος Βόβορας μίλησε για το ματς του Παναθηναϊκού με την Μπάγερν και τόνισε πως πρέπει η ομάδα του να βγάλει περισσότερη ενέργεια κόντρα στους Βαυαρούς.

Η αμυντική νοοτροπία είναι το ζητούμενο για τον Γιώργο Βόβορα, ενόψει της αυριανής (27/11, 21:00) αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Μπάγερν Μονάχου στο ΟΑΚΑ, για την 11η αγωνιστική της Euroleague. Παράλληλα ο τεχνικός του τριφυλλιού τόνισε πως οι παίκτες του πρέπει να βγάλουν περισσότερη ενέργεια στο ματς με τους Βαυαρούς αν θέλουν να έχουν τύχη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Ήταν πολύ σημαντική αυτή η εβδομάδα για τον τρόπο που προπονηθήκαμε. Για να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Μετά τα όσα προηγήθηκαν το τελευταίο διάστημα και τις συνεχόμενες ήττες που γνωρίσαμε. Αυτό που έπρεπε να κάνουμε, μετά από μια δύσκολη εβδομάδα, είναι να περιορίσουμε τα συναισθήματά μας. Σε «νεκρά» διαστήματα των παιχνιδιών επηρεαζόμασταν πολύ στο ψυχολογικό κομμάτι. Στην επίθεση όταν δεν είχαμε κυκλοφορία της μπάλας μεταφερόταν και στην άμυνα. Όταν λέμε ότι έχουμε αμυντική νοοτροπία πρέπει να ξεχωρίσουμε τις πλευρές. Το αμυντικό mentality πρέπει να είναι πάντα εκεί για εμάς».

Για τις δυσκολίες της προετοιμασίας του αυριανού αγώνα είπε: «Προσπάθησα να μεταφέρω στους παίκτες ότι αυτή η ομάδα πρέπει να προσπαθεί μέχρι το τέλος. Στην Ισπανία ο ρυθμός είναι το πρωτεύον. Και όταν οι αντίπαλοί μας πήραν διαφορά, η αντίδρασή μας δεν ήταν η σωστή. Έπρεπε να παίξουμε πειθαρχημένα για 40 λεπτά. Ειδικά όταν παίζεις κόντρα σε μια ομάδα όπως η Μπασκόνια. Της επιτρέψαμε να βρει ρυθμό και από εκεί και πέρα κάναμε πολλά λάθη».

Αναφορικά με τη Μπάγερν τόνισε: «Τώρα έχουμε ένα παιχνίδι απέναντι στην Μπάγερν που είναι η ομάδα του προπονητή. Ο κόουτς έχει περάσει την φιλοσοφία του και οι παίκτες παίζουν με αυτοπεποίθηση για την ομάδα. Εμείς πρέπει να ανταπεξέλθουμε. Να μην επηρεαστούμε από την πίεση και να μπούμε έτοιμοι για 40 λεπτά σκληρού μπάσκετ. Με πολλή ενέργεια και χωρίς συναισθήματα. Αυτό που ξεχωρίζει στην Μπάγερν είναι η λέξη ομάδα. Μπορεί να βρει πολλούς πρωταγωνιστές. Μέσα από την λειτουργία της στην επίθεση μπορεί να βγάλει διαφορετικούς πρωταγωνιστές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ