Νέντοβιτς : «Πρέπει να βελτιωθούμε στην άμυνά μας»

Νέντοβιτς : «Πρέπει να βελτιωθούμε στην άμυνά μας»

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς σε δηλώσεις του για το ματς με την Μπάγερν τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να δώσει έμφαση στην άμυνα του.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Μπάγερν την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ (27/11, 21:00) για την 11η αγωνιστική της Euroleague και ο Νεμάνια Νέντοβιτς μίλησε για το ματς με τους Βαυαρούς τονίζοντας πως οι πράσινοι πρέπει να παίξουν άμυνα στο αυριανό παιχνίδι αν θέλουν να έχουν τύχη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεχθήκαμε πολλούς πόντους και από την Βαλένθια και την Μπασκόνια. Πολύ καλές ομάδες αλλά είναι πολλοί οι πόντοι που δεχθήκαμε. Πρέπει να βελτιώσουμε την άμυνά μας. Σίγουρα. Και την επίθεση να πάρουμε ότι μας δίνει η άμυνα, Να μην χάσουμε τους εύκολους πόντους. Ούτε ένα καλάθι. Ό,τι λάθος κάνουμε οι αντίπαλοί μας το εκμεταλλεύονται. Αυτή είναι η Euroleague», υποστήριξε και συνέχισε:

«Έχουν ένα πολύ καλό ρόστερ. Πολύ γεμάτο. Παίζει πολύ καλό μπάσκετ. Αν είχα να διαλέξω τους δύο πιο επικίνδυνους είναι σίγουρα ο Μπόλντγουιν και ο Λούτσιτς που κάνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Θα είναι πολύ καλό το ματσάρισμα του Λούτσιτς με τον Παπαπέτρου και ελπίζω ο «Παπι» να βγει νικητής. Παρά το ότι ο Λούτσιτς είναι στα καλύτερά του», κατέληξε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ