Καμπάτσο : «Δεν θα ξεχάσω ποτέ όσα έζησα με τη Ρεάλ»

Καμπάτσο : «Δεν θα ξεχάσω ποτέ όσα έζησα με τη Ρεάλ»

Ο Φακούντο Καμπάτσο μίλησε για τη Ρεάλ Μαδρίτης, λίγο πριν ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους Νάγκετς, υπογραμμίζοντας πως δεν θα ξεχάσει όσα έζησε.

Λίγο πριν ταξιδέψει για τις ΗΠΑ, ο Φακούντο Καμπάτσο παραχώρησε συνέντευξη στη Marca και σε πρώτη φάση μίλησε για την παρουσία του στην Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και για τους Νάγκετς.

Παράλληλα, ο Αργεντινός γκαρντ τόνισε ότι δεν θα ξεχάσει ποτέ όσα έζησε στη βασίλισσα, λέγοντας πως ήταν μια τρομερή εμπειρία.

«Η Μαδρίτη μου έδωσε ένα πραγματικό σπίτι. Δεν περίμενα ποτέ να φτάσω μέχρι εδώ. Ήταν ένα μεγάλο όνειρο, μία τρομερή εμπειρία. Η Ρεάλ με διαμόρφωσε ως παίκτη και ως άνθρωπο. Η κόρη μου γεννήθηκε εδώ, έκανα πολλούς φίλους… Όταν η μητέρα μου έμαθε για το ΝΒΑ, μου είπε πως δεν θέλει να πάω! Φανταστείτε τι σημαίνει η πόλη και ο σύλλογος για την οικογένειά μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ όσα έζησα εδώ και ελπίζω να έδωσα πίσω έστω τα μισά από αυτά που έλαβα».

Σχετικά με το όνειρο του ΝΒΑ, σημείωσε: «Ήταν πάντα ένα όνειρο για μένα. Φέτος υπήρχαν περισσότερες επαφές, επειδή έκανα καλή σεζόν και θεώρησα πως είναι η κατάλληλη στιγμή. Οι Νάγκετς με εμπιστεύτηκαν από την αρχή. Τους είδα στην «φούσκα», είναι μία ομάδα που ανεβαίνει συνεχώς και αυτό μου δίνει κίνητρο. Δεν έχουμε μιλήσει για τακτικές ή οτιδήποτε άλλο. Θέλω να πάω εκεί, να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου και να ξεκινήσω δουλειά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ