Ερυθρός Αστέρας – Αναντολού Εφές 64-75

Ερυθρός Αστέρας – Αναντολού Εφές 64-75

Η τούρκικη ομάδα επικράτησε με 75-64 και πέτυχε την 6η νίκη της στη φετινή διοργάνωση και τέταρτη στα τελευταία πέντε παιχνίδια.

«Πάρτι» έστησε στο Βελιγράδι η Αναντολού Εφές, με την τούρκικη ομάδα να παίρνει μια πολύ εύκολη νίκη απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα.

Οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν κυριάρχησαν στο παρκέ του «Aleksandar Nikolic Hall» και επικράτησαν με 75-64 των Ερυθρόλευκων του Σάσα Ομπράντοβιτς. Η διαφορά θα ήταν μεγαλύτερη, εάν στα τελευταία λεπτά δεν χαλάρωναν οι φιλοξενούμενοι. Αυτή ήταν η 6η νίκη της Εφές στη φετινή διοργάνωση, αλλά και η 4η στα τελευταία 5 παιχνίδια.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ο Σέιν Λάρκιν με 18 πόντους από κοντά ακολούθησε ο Αντριεν Μόερμαν με 17. Από τους ηττημένους, 14 είχε ο Κόρει Γουόλντεν.

Η εικόνα του αγώνα:

Ο Ερυθρός Αστέρας μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, εκμεταλλεύτηκε τα λάθη και την αστοχία των παικτών της Εφές και προηγήθηκε με 8-0. Οι φιλοξενούμενοι χρειάστηκαν τέσσερα αγωνιστικά λεπτά για να πετύχουν το πρώτο τους καλάθι.

Ηταν ένα τρίποντο του Σίγκλεντον, με το οποίο μείωσαν σε 8-3. Στη συνέχεια ωστόσο βρήκαν ρυθμό και κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 16-16, που ήταν και το σκορ της πρώτης περιόδου.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η Εφές κυριάρχησε στο παρκέ και στο 15’ προηγήθηκε για πρώτη φορά στην αναμέτρηση με διψήφια διαφορά (21-32). Οι γηπεδούχοι ωστόσο στο τελευταίο κομμάτι της περιόδου βελτιώθηκαν και μείωσαν, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στην ανάπαυλα του ημιχρόνου με το σκορ στο 40-36 υπέρ της Αναντολού.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα και στο 25’ προηγήθηκαν με 50-45. Στη συνέχεια μάλιστα οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν πάτησαν… γκάζι και με έτρεξαν ένα εντυπωσιακό 17-5, εκτοξεύοντας τη διαφορά στους 17 πόντους (50-67).

Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν πλέον διαδικαστικού χαρακτήρα, με τους φιλοξενούμενους στα τελευταία λεπτά να χαλαρώνουν και τον Ερυθρό Αστέρα να μαζεύει τη διαφορά. Η κόρνα της λήξης βρήκε την Εφές να παίρνει το ροζ φύλλο με 75-64 και να πετυχαίνει την 6η νίκη της στη διοργάνωση και 4η στα τελευταία πέντε ματς.

Τα δεκάλεπτα: 14-16, 36-40, 50-67, 64-75.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ