Βλέπει Ολυμπιακός – Μπασκόνια η οικογένεια Αντετοκούνμπο

Βλέπει Ολυμπιακός – Μπασκόνια η οικογένεια Αντετοκούνμπο

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μπασκόνια στο ΣΕΦ και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται στο φαληρικό γήπεδο για να δει το παιχνίδι. Μαζί όλη η οικογένεια του Έλληνα σούπερ σταρ.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ την Μπασκόνια για την 11η αγωνιστική της Euroleague, σε ένα παιχνίδι must win για τους ερυθρόλευκους, όπου αντιμετωπίζουν τους Βάσκους χωρίς κόσμο λόγω της πανδημίας.

Βέβαια, υπάρχει μια πολύ ιδιαίτερη παρουσία στο ΣΕΦ και αυτή δεν είναι άλλη από του MVP του ΝΒΑ, Γιάννη Αντετοκούνμπο. Πιο συγκεκριμένα, λίγο πριν ταξιδέψει για τις ΗΠΑ, ώστε να αρχίσει προετοιμασία με τους Μιλγουόκι Μπακς, ο Greek Freak βρέθηκε στο ΣΕΦ για μία ακόμα φορά.

Ο σούπερ σταρ των ελαφιών όπου προπονείται και στο φαληρικό γήπεδο τις τελευταίες μέρες, έδωσε το παρών στο παιχνίδι του Ολυμπιακού, όπως ακριβώς είχε κάνει και στην αναμέτρηση των Πειραιωτών κόντρα στην Εφές, που είχαν ηττηθεί. Στο πλευρό του απόψε βρίσκεται και σύσσωμη η οικογένεια του Έλληνα σούπερ σταρ, τόσο ο Θανάσης, αλλά και οι Κώστας και Άλεξ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ