Παναθηναϊκός : «Καίγεται» για τη νίκη κόντρα στην Μπάγερν

Παναθηναϊκός : «Καίγεται» για τη νίκη κόντρα στην Μπάγερν

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ την Μπάγερν (21:00) και θέλει να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί των τεσσάρων συνεχόμενων ηττών στην Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός δίνει απόψε (21:00) ένα κομβικό εντός έδρας παιχνίδι για την Euroleague, κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της διοργάνωσης. Οι πράσινοι ψάχνουν τη νίκη στο ματς με τους Βαυαρούς, καθώς προέρχονται από τέσσερις σερί νίκες που τον έχουν οδηγήσει σε ρεκόρ 2-6 και στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Όπως καταλαβαίνει κανείς και από τη βαθμολογία λοιπόν το αποψινό παιχνίδι για το τριφύλλι είναι σαν τελικός, με τους παίκτες του Παναθηναϊκού να θέλουν μόνο νίκη. Η Μπάγερν από την άλλη έρχεται στο ΟΑΚΑ με τον αέρα του 7-3 κι έχοντας χάσει μόνο από τη Ρεάλ εκτός έδρας κερδίζοντας τα άλλα ματς με Άλμπα, Μακάμπι, Φενέρμπαχτσε και Εφές.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιώργος Βόβορας δεν θα έχει στη διάθεσή του μόνο τον Μάρκους Φόστερ, μετά το διάστρεμμα που υπέστη ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ στον αγώνα με την Μπασκόνια. Από την άλλη, ο Αντρέα Τρινκιέρι δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Νιχάντ Τζέντοβιτς λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς για τους Βαυαρούς που έχουν έρθει από την Τετάρτη στην Αθήνα

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Κάρλος Περούγκα (Ισπανία), Μιλιβόγε Γιόβτσιτς (Σερβία) και Γιόσιπ Ραντοΐκοβιτς (Κροατία).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ