Καμπάτσο : «Αρχικά δεν ήθελα να παίξω φέτος στη Ρεάλ»

Καμπάτσο : «Αρχικά δεν ήθελα να παίξω φέτος στη Ρεάλ»

Ο Φακούντο Καμπάτσο αποκάλυψε ότι η αρχική του απόφαση ήταν να μην αγωνιστεί τη νέα σεζόν με την Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ τόνισε ότι η πανδημία καθυστέρησε ουσιαστικά την μετακίνησή του στο NBA.

Ο Φακούντο Καμπάτσο άνοιξε νέα σελίδα στην καριέρα του, καθώς υπέγραψε στους Ντένβερ Νάγκετς, θέλοντας να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα και να παίξει στο ΝΒΑ.

Ο Αργεντινός γκαρντ είχε μιλήσει με τη διοίκηση των Μαδριλένων και είχε τονίσει ότι θα άφηνε τη Ρεάλ και θα πήγαινε στο NBA.

Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, ο 29χρονος είχε αποφασίσει αρχικά να μην αγωνιστεί με τη Ρεάλ φέτος, όμως η πανδημία στάθηκε ο λόγος που καθυστέρησε η μετακίνησή του στο NBA.

«Υπό ιδανικές συνθήκες θα είχα υπογράψει στο ΝΒΑ την 1η Ιουλίου, όμως λόγω της πανδημίας αυτό δεν ήταν εφικτό. Αρχικά ήμουν αποφασισμένος να μην παίξω στη Ρεάλ φέτος, αλλά τώρα σας λέω πως δεν θα άλλαζα τίποτα από αυτούς τους τρεις μήνες.

Απόλαυσα κάθε παιχνίδι μαζί τους, αν και υπήρχε πάντα ο φόβος να χτυπήσω και ήμουν αγχωμένος πριν τους αγώνες. Οι συμπαίκτες μου ήταν δίπλα μου και αυτό για μένα είναι πολύ σημαντικό», τόνισε ο 29χρονος γκαρντ που πλέον ανήκει στους Νάγκετς», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Καμπάτσο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ